Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Masă de bucătărie din stejar și scaune gri pentru un dining elegant

KALBY: colecția de mobilier clasic din stejar

Mobilierul clasic din stejar nu a arătat niciodată atât de bine. Piesele de mobilier din colecția KALBY sunt caracterizate de un design curat și practic.

Colecția include o masă dreptunghiulară disponibilă în mai multe dimensiuni, precum și o masă ovală, o bancă de dining, o comodă frumoasă, un bufet, un birou și o vitrină elegantă. Toate piesele de mobilier sunt confecționate din lemn masiv și furnir de stejar, și sunt acoperite cu lac incolor, care garantează că te poți bucura de un mobilier de calitate și durabil.

Masă de bucătărie rotundă KALBY

Round dining table and black dining chairs on a rug in a dining room

 

Masa rotundă KALBY are un diametru de 120 cm. Această dimensiune îți va permite să te bucuri de compania celor dragi, fără a compromite spațiul din casa ta.

Masă de bucătărie dreptunghiulară KALBY

Oak dining table and grey dining chairs in a classy dining room

 

Masa de bucătărie dreptunghiulară KALBY are 90 cm lățime și este disponibilă în trei lungimi diferite: 130 cm, 160 cm și 200 cm. Toate variantele au disponibile și două plăci din lemn care îți vor permite extinderea mesei atunci când ai nevoie de mai multe locuri. Dacă alegi masa cu cea mai mare lungime, vei avea loc pentru 12 persoane.

Banca KALBY

Oak bench beneath a large window in a hallway

 

La fel ca majoritatea băncilor din gama noastră, banca KALBY este foarte practică. Banca este potrivită pentru toate spațiile - hol, sufragerie și chiar pentru spațiul de la capătul patului.

Bufetul KALBY 

Oak sideboard with three drawers and two doors in a dining room

 

Bufetul KALBY are două uși și trei sertare, toate cu un mecanism de închidere lin. Acest bufet îi va încânta cu siguranță pe invitații tăi, pentru că există suficient spațiu pentru fețe de masă, vaze, veselă și toate lucrurile mici.

Biroul KALBY

Oak desk and leather office chair in a classy room

 

Un birou cu design minimalist simplu. Biroul KALBY este probabil piesa noastră preferată de mobilier din întreaga colecție. Ne place datorită liniilor sale curate și suprafeței netede. Să nu uităm nici de sertarul cu mecanism de închidere lină. 

Vitrina KALBY

Oak cabinet with plates and bowls in the back of a dining room

 

Vitrina KALBY va păstra toate farfuriile, bolurile și cănile pe care le aveți, astfel încât acestea să fie întotdeauna la îndemână. În partea de jos se află și două sertare pentru șervete de masă și fețe de masă. Vitrina este o piesă de mobilier frumoasă și practică pentru fiecare casă. 

Descoperă mai mult

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

JONSTRUP: scaunul de dining care te captivează prin simplitatea lui

JONSTRUP: scaunul de dining care te captivează prin simplitatea lui

Creează un decor în culori proaspete de vară

Creează un decor în culori proaspete de vară

JONSTRUP: colecția de scaune pentru bucătărie, sufragerie și birou

JONSTRUP: colecția de scaune pentru bucătărie, sufragerie și birou