Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile online

Masă înconjurată de un taburet, oglindă, lampadar

5 idei pentru decorarea spațiului interior iarna

Crăciunul este o sărbătoare magică, însă odată ce a trecut,  ești sigur că nu se mai întoarce până anul viitor. Lasă aerul proaspăt să circule prin casă, scapă de parfumul acelor de brad și așază figurina cu Moș Crăciun să se odihnească pentru următoarele 10 luni. Toate aceste acțiuni pot fi la fel de impresionante ca strălucirea decorațiunilor cu care îți aranjezi casa la începutul lunii decembrie.

Am adunat 5 sfaturi simple care să te ajute să-ți redecorezi casa după perioada Crăciunului:

 

1. Plantele artificiale de interior îți readuc prospețimea acasă

Odată ce ai scos bradul de Crăciun din casă (sau, dacă este unul artificial, l-ai pus la păstrare până la Crăciunul viitor), s-ar putea să simți că ai nevoie de câteva plante verzi în casa ta. Plantele artificiale de interior sunt excelente dacă vrei să readuci prospețimea într-un colț lipsit de viață. Imaginează-ți cum ar arăta raftul de perete din imaginea de mai sus, fără plantele artificiale. Ar fi cam plictisitor, nu? Plantele artificiale nu au nevoie de apă sau de schimbarea solului și creează în continuare o atmosferă plină de energie în casa ta.

 


2. Răsfață-te pe tine și casa ta în același timp

După o perioadă aglomerată, cu o mulțime de pregătiri și evenimente - și poate, de asemenea, cu prea multă mâncare - este timpul să te concentrezi asupra ta pentru o vreme. Reintegrează din nou bunele obiceiuri în viața ta și transformă-ți baia într-un sanctuar de liniște, cu lumini parfumate, vaze cu flori artificiale și muzica ta relaxantă preferată.

 

3. Reînnoiește-ți decorul interior cu o nouă paletă de culori

Îți plac tonurile aurii pe care le folosești pentru decorul casei în perioada Crăciunului? Sunt ușor de păstrat în decorul tău, fără să păstrezi senzația de sărbătoare. Auriul se combină foarte bine cu albastrul prăfuit, cu roșu, alb sau negru. Adaugă strălucire și o eleganță pe care o poți echilibra cu alte culori și materiale, cum ar fi lemnul și textile precum catifeaua.

 

 

4. Folosește nuanțe deschise atunci când aranjezi masa

Zilele întunecate de iarnă te obligă să profiți la maxim de orice sursă de lumină naturală. Acoperă masa cu o față de masă subțire, asortează șervete de masă din pânză, farfurii în nuanța gri deschis, pahare elegante într-o nuanță elegantă de roz pal, o vază plină cu flori și, desigur, lumânări pentru o atmosferă calmă. Acest aranjament va face din fiecare cină o experiență dincolo de masa în sine.

 

5. (Re-)folosește decorul de Crăciun care nu te duce prea mult cu gândul la Crăciun

Ai uitat să depozitezi instalațiile de lumini și globurile cu zăpadă după Crăciun? Poți continua să le folosești în decorul tău interior de iarnă! Unele dintre elementele pe care le folosim în perioada Crăciunului pot fi folosite și în afara sezonului sărbătorilor. Acestea pot fi folosite în lunile ianuarie și februarie împreună cu celelalte elemente de decor și adaugă magie în interiorul casei tale.

Mai ai și alte idei de redecorare a spațiului interior iarna? Spune-ne în comentarii. 

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră