Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Dulapuri albe pentru pantofi și suporturi negre pentru pantofi

5 idei pentru un hol funcțional și primitor

Holul de la intrarea în locuință poate fi uneori dificil de decorat. Acest spațiul este adesea limitat și aici sunt foarte utile soluțiile bune de depozitare.

Holul de la intrare este prima cameră care te întâmpină pe tine și pe oaspeții tăi atunci când ajungeți acasă. De aceea, acest spațiu ar trebui să fie cât mai primitor și cât mai bine integrat în decorul casei. Estetica holului nu ar trebui să fie mai presus de funcționalitatea acestuia - descoperă 5 sfaturi care să te ajute să le integrezi pe ambele în amenajarea holului tău.

1. Nu subestima nevoia de spațiu de depozitare

Cerințele pentru amenajarea holului tău depind de nevoile familiei și, evident, cu cât ai mai mulți membri în familie, cu atât va fi nevoie de mai mult spațiu de depozitare. Nevoia de spațiu de depozitare pe holul de la intrare nu trebuie subestimată. Din fericire, nu este greu să găsești soluții de depozitare pentru pantofi, jachete și accesorii.

Plastic storage boxes in different sizes

 

Poți face camera să pară mai puțin aglomerată alegând soluții de depozitare care au rafturi închise cu uși.

O altă idee ar fi să-ți reorganizezi hainele și încălțămintea de pe hol atunci când se schimbă anotimpurile. Nu este nevoie să păstrezi cizmele de iarnă și sandalele pe hol în același timp pentru că vor ocupa spațiul degeaba. Dacă ai alte spații în care poți să depozitezi hainele, pantofii și accesoriile pentru fiecare anotimp, atunci folosește-le.

Când intrăm în casă, de multe ori avem mâinile pline de lucruri de care vrem să scăpăm cât mai repede. Creează în holul de la intrare un spațiu pentru chei, geantă, casca de bicicletă, eșarfă, mănușile și pălăria ta.

2. Protejează podeaua cu un covor primitor

Covorul de pe hol poate avea diferite utilizări. În primul rând, este foarte practic. Când vii acasă cu pantofii murdari, un covor cu fire scurte îți va proteja podeaua. De asemenea, un covor este foarte bun pentru acustică și îți va aduce o senzație de căldură în casă. În plus, este minunat și în ceea ce privește decorul interior, pentru că ajută la crearea unui decor unitar în cameră și la a unei atmosfere coerente. Poți alege dintr-o multitudine de modele, materiale și dimensiuni diferite:

3. Îți poți verifica ținuta când pleci și când ajungi acasă

Pentru mulți, un element cheie pentru holul de la intrare este oglinda. Îți permite să-ți verifici ținuta și machiajul chiar înainte de a ieși pe ușă și este o piesă funcțională și frumoasă. 

Round rattan mirror on beige wall

 

Poți alege între o oglindă lungă, de mari dimensiuni, care îți permite să te vezi integral sau una mai mică, în care îți vei vedea partea superioară a corpului, în funcție de nevoile tale. Descoperă o oglindă care să-ți reflecte estetica interioară: 

4. Adaugă o bancă sau un taburet pentru hol

O bancă pentru hol este o piesă de mobilier atât practică, cât și decorativă. Folosește o bancă atunci când ai nevoie să stai jos ca să te încalți sau pentru a crea o intrare primitoare în locuința ta. Dacă ai un spațiu limitat, un taburet mic poate fi o opțiune foarte bună. Poate fi folosit ca să stai pe el, dar și ca loc unde poți să-ți pui geanta sau casca de bicicletă pe care le folosești foarte des. Astfel, vei evita ca acestea să ajungă într-un colț pe podea.

5. Decorează cu obiecte atent selecționate

Holul de la intrare este primul spațiu din locuința ta cu care un oaspete intră în contact atunci când intră la tine acasă. Asigură-te că există suficient loc pentru paltoanele și gecile lor și oferă-le o scurtă prezentare asupra decorului interior pe care l-ai ales pentru locuința ta.

Ultimul lucru pe care ți-l dorești este să te aglomerezi cu o mulțime de accesorii și să nu le găsești niciodată pe cele pe care vrei să le porți în acel moment. Textilele bine alese, vazele, pernele, bolurile decorative și imaginile vor da personalitate holului tău și il vor face mai primitor. Un castron mic este perfect pentru cheile și portofelul tău. Așază-l pe un raft mic lângă oglindă și astfel vei ști întotdeauna unde să-ți cauți cheile.

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră