Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

6 lenjerii de pat recomandate de angajații JYSK

Dată:

Categorie: Dormitor, Toate articolele

Lenjeria de pat este produsul pe care îl schimbi cel mai des în dormitor. Este, de asemenea, obiectul care îți poate personaliza dormitorul în funcție de sezon. Poate vara vrei o lenjerie de pat mai ușoară, care să respire mai bine, și cu un imprimeu floral sau tropical, iar iarna o lenjerie de pat flanelată, care să țină de cald, în culori mai reci sau mai pale. 

Cunosc persoane care iubesc atât de mult lenjeriile de pat încât își cumpără una noua o dată la două sau trei luni. Vor să facă schimbări în dormitor, iar lenjeria de pat este cel mai accesibil produs în această privință. Indiferent de model sau imprimeu, este important să alegi o lenjerie de pat de calitate, de preferat din bumbac, în care să poți dormi confortabil, fără a asuda, și care să fie plăcută la atingere.

Pentru că și noi, la JYSK, iubim lenjeriile de pat, am întrebat câțiva colegi care sunt lenjeriile de pat preferate  de ei din noua noastră gamă.

Kathrine Møller Nielsen este cea care cunoaște cel mai bine această categorie de produse. Este Category Buyer și se ocupă de găsirea furnizorilor și alegerea celor mai potrivite lenjerii de pat, atât ca model, cât și ca material și calitate.

Din gama prezentă în acest moment în sortimentul nostru, Kathrine a ales trei lenjerii de pat pe care le consideră cele mai frumoase.

EDITH – Minimalism scandinav cu model ornat

lenjerie de pat EITH

EDITH este o lenjerie aparte, are un design care vorbește de la sine. Minimalismul scandinav este redat de tonurile de gri combinate cu alb, într-un model ornat subtil. Imprimeul seamănă cu o plasă gri și alb care îmbrățișează întreaga lenjerie de pat. Designul oferă un aspect luxos, iar combinația de gri și alb de pe imprimeul delicat oferă un efect vizual dinamic.

ERIKA – o lenjerie colorată cu model jucăuș

Lenjerie de pat ERIKA

ERIKA are un model proaspăt și vesel, de aceea este o lenjerie de pat foarte potrivită pentru tineri și adolescenți. Imprimeul este creat de designerul JYSK, Line Skaaning Lindskov, care și-a dorit să conceapă o lenjerie de pat plină de culoare și originală.

Designul modern va fi apreciat mai ales de adolescente și tinere, dar și de cei sau cele care apreciază o model vesel, în culori pozitive. Bulinele de culoare deschisă și fundalul roz pal al lenjeriei creează armonie și îi conferă lenjeriei ERIKA un aspect delicat și feminin.


ALEXA – o lenjerie simplă cu aspect elegant

Lenjerie de pat ALEXA

ALEXA are un design clasic și este realizată dintr-un bumbac satinat de calitate. Culoarea gri închis îi oferă un aspect elegant și minimalist și o face potrivită pentru dormitoarele multicolore. Design-ul simplu oferă o senzație de liniște și calm în dormitor. Un detaliu fin îi accentuează aspectul elegant: marginea neagră care conturează linia lenjeriei de pat.

ANE – design vesel și modern

Lenjerie de pat ANE

Cristiana Stanciu, specialist marketing și responsabil cu strategia de preț pentru categoria textile, are ca preferată lenjeria de pat ANE. Cu un fond gri închis și buline de culoare gri deschis, ANE este feminină și are personalitate. Este plăcută la atingere, fiind realizată din bumbac satinat.

NELL – lux și calitate


NELL lenjerie de pat

Pentru Cristian Iordache, Director de Magazin la JYSK, cea mai frumoasă lenjerie de pat din sortiment este NELL, o lenjerie din categoria GOLD, marca a celei mai bune calități. NELL este realizată din bumbac satinat și este foarte fină, iar modelul în dungi este foarte subtil: sunt alternate dungi verticale în două nuanțe foarte apropiate – alb și gri deschis. 

ATLA – un model inedit, inspirat de cartografie Lenjerie de pat ATLA

ATLA este lenjeria de pat preferată a Ruxandrei Radu, Sales Manager și responsabil de întreaga strategie de prețuri a produselor JYSK în România. Ruxandra își motivează alegerea menționând câteva dintre avantajele acestei lenjerii de pat: are două fețe, prin urmare vei avea parte de fapt de două design-uri diferite într-un singur produs, și are un model geometric haios care se potrivește cu noile tendințe.

După cum îi spune și numele, printul geometric este inspirat din modelul liniilor regăsite pe hărțile dintr-un atlas geografic. Linii subțiri perpendiculare sunt întretăiate de linii oblice și formează un imprimeu interesant și atractiv.