Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

Canapea in Classic Blue culoarea anului 2020

CULOAREA ANULUI 2020: CLASSIC BLUE ȘI CUM SĂ OBȚII ELEGANȚĂ PRIN SIMPLITATE

Dată:

Categorie: Toate articolele, Inspirație

Cuvinte cheie: culoarea anului, classic blue

Institutul pentru culori Pantone a anunțat culoarea anului 2020: este vorba despre Classic Blue, o culoare a cărei eleganță derivă din simplitate. 

Ce simbolizează Classic Blue, de ce a fost culoarea aleasă de specialiștii în culori și cum o poți integra în casa ta poți afla mai jos. 

Pantone descrie Classic Blue ca fiind o culoare ce induce "o prezență liniștitoare care insuflă calm, încredere și conexiune."

Nuanța de Classic Blue se spune, de asemenea, că este asociată cu o mai bună comunicare, introspecție și claritate. Alte avantaje ale nuanței includ ajutorarea concentrării și contribuirea la re-centrarea gândurilor, în special în contextul dezvoltării accelerate a tehnologiei.

„Trăim timpuri în care avem nevoie de încredere și de sentimentul de siguranță. Nuanța Pantone Classic Blue 19-4052 exprimă această idee de stabilitate, este o culoare pe care ne putem baza oricând. Albastrul clasic ne ancorează în realitate. Este o nuanță care evocă libertatea cerului și care ne provoacă să ne deschidem perspectivele către noi orizonturi și să comunicăm mai mult unii cu ceilalți”, a declarat Leatrice Eiseman, director executiv al Institutului pentru culori Pantone.

Potivit Institutului Pantone, Classic Blue este deja folosit în industria modei, designului interior, textilelor și designului grafic.

CLASSIC BLUE ÎN DESIGNUL INTERIOR

Designerii de interior recomandă să adaugi culoarea Classic Blue în camera în care dorești sub forma unei piese mari de mobilier, cum ar fi o canapea.

 

Poți adăuga un strop de culoare care să nu iasă prea mult în evidență printr-un obiect mic de mobilier cum ar fi un taburet sau o bancă pentru hol într-un decor monoton cu pereți albi. 

 

O cuvertură sau o pătură în culoarea Classic Blue poate face ca spațiul din dormitor să arate mai unitar. 

 

Designerii ne spun și că nuanța Classic Blue poate să lumineze o întreagă încăpere dacă îl vei adăuga sub formă de perne, vaze și obiecte de decor - toate în aceeași culoare liniștitoare.