Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile online

Cum amenajezi un dormitor confortabil și plin de stil: 5 idei

Cum amenajezi un dormitor confortabil și plin de stil: 5 idei

Dormitorul este adesea sinonim cu relaxarea si confortul, un spațiu în care te poți odihni și poți avea parte de momente plăcute.
Un pat, două noptiere și un dulap de haine sunt piesele esențiale pentru dormitor, însă acestea nu sunt suficiente pentru a spune că am obținut un dormitor complet. Dormitorul are nevoie de mai multe elemente pentru a se transforma în spațiul plăcut, care să-ți inspire bună-dispoziție și relaxare la finalul zilei. Iată ce poți face pentru a alege decorul potrivit și pentru a-ți îmbunătăți amenajarea dormitorului.

1. Alege o tăblie tapițată pentru pat

H70 5 style bedroom

 

Tăbliile au revenit în toate topurile cu trenduri de design interior din ultimii ani. Și motivele sunt evidente. Tăblia adăugată patului va transforma întregul dormitor și îl va face să pară luxos, sofisticat și grandios. Patul devine astfel piesa centrală a dormitorului și îl transformă într-unul plin de stil.

În locul unei tăblii din placaj, banală și rece, optează pentru un model tapițat. Culoarea poate fi în opoziție față de nuanța peretelui sau poate avea doar o nuanță mai închisă, în completarea acesteia. Poți armoniza și mai mult decorul cu o sursă de lumină poziționată în apropierea patului. Poți citi aici mai multe despre tăbliile de pat.

2. Creează un spațiu cu mai multă luminozitate

 

Un dormitor luminos te va ajuta să te trezești bine-dispus dimineața. Poți îmbunătăți acest aspect cu accesorii și textile în tonuri deschise sau neutre care să amplifice vizual încăperea. Lenjerii de pat albe, cuverturi colorate și perne decorative cu imprimeuri vesele sunt doar câteva opțiuni pe care le poți explora.

3. Adaugă un fotoliu confortabil

VILDSUND 5 style bedroom

 

Dacă spațiul îți permite, poți adăuga un scaun sau un fotoliu confortabil în apropierea ferestrei. Pune alături un abajur artistic sau o veioză și transformă acest mic colț în locul tău preferat de lectură.

4. Acordă atenție lenjeriilor de pat

Emily 5 style bedroom
Lenjerie pat+cearșaf EMILY 200x220 verde
250 Lei/set
449 Lei /set
REDUCERE 44%
gold

 

Un aspect foarte important atunci când vorbim despre confortul din dormitor este să ai o lenjerie de pat de calitate, care să fie moale și plăcuta la atingere și care să îi permită corpului să respire. Poți alege dintre o varietate de lenjerii de pat din bumbac, bumbac satinat sau bumbac organic. Acestea sunt relizate din materiale de calitate care te vor face să te simți confortabil.

5. Alege doar lumină caldă pentru dormitor

 

Pentru a spori senzația de confort, alege o lumină caldă, cu o temperatură de 3000K (verifică ambalajul) atât pentru iluminatul din tavan cât și pentru lămpile și veiozele adiacente. Dacă îți place să citești în pat, optează pentru un iluminat discret de accent, pentru a nu-ți deranja partenerul.

Descoperă mai mult

Ce protecție pentru saltea și ce saltea superioară ar trebui să alegi? Ghidul complet

Ce protecție pentru saltea și ce saltea superioară ar trebui să alegi? Ghidul complet

Reînnoiește-ți dormitorul cu o nouă lenjerie de pat

Reînnoiește-ți dormitorul cu o nouă lenjerie de pat

Standardele de siguranță pentru plăpumile destinate copiilor

Standardele de siguranță pentru plăpumile destinate copiilor

3 lenjerii de pat noi cu aspect lejer, ideale pentru vară

3 lenjerii de pat noi cu aspect lejer, ideale pentru vară