Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile online

Vază albă, bol, suporturi pentru lumânări și suport pentru canapea pe bufet

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

De două ori pe an, o întrebăm pe Tina Niemann, Category Buyer-ul nostru pentru departamentul de decorațiuni interioare, care sunt articolele ei preferate din cele nou intrate în sortimentul nostru și cum ne putem decora casa cu ele într-un mod cât mai creativ.

„Simt că această perioadă are nevoie de o atmosferă primitoare, de momente de bucurie cu prietenii și familia – și cel mai important, de atmosfera autentică ”hygge”. Acesta este motivul pentru care am selectat trei articole care îți vor lumina și înfrumuseța casa”, ne spune Tina.

Vaza CARLO

Primul obiect decorativ este vaza CARLO – o vază grațioasă, cu o eleganță atrăgătoare, datorită formei sale organice și a marginilor ondulate, cu forme curgătoare. Forma sa rotunjită îi conferă o prezență liniștitoare, fără a ieși în evidență. Cu modelul glazurat de culoare albă, caldă, ușor translucidă, fiecare vază CARLO este unică. Așează o floare sau poate câteva tulpini sau crenguțe – proaspete sau artificiale – în vază pentru un decor frumos, care adaugă cu adevărat căldură și confort casei tale.

Bolul HILMIR

La fel ca vaza CARLO, bolul HILMIR este, de asemenea, un exemplu excelent de obiect decorativ cu forme organice și forme curbate și fluide. La o primă privire, pare că bolul se leagănă ușor în vânt. HILMIR este o piesă de decor perfectă, de sine stătătoare. Bolul este, de asemenea, sigur pentru alimente, ceea ce înseamnă că este potrivit ca loc pentru depozitarea citricelor, de exemplu, și poate fi folosit chiar și ca bol pentru gustări cum ar fi tapas.

Sfeșnicul ANDREAS

Sfeșnicul ceramic ANDREAS este disponibil în nuanțe calme de pământ: maro şi nisipiu, creând un contrast cu lumânările albe şi crem. Forma sa rotunjită oferă lumânărilor tale prezență și le face să pară mai înalte. O piesă de decor care iese în evidență fără a tulbura liniștea, suportul pentru lumânări ANDREAS ar putea fi exact ceea ce cauți.

Suport pentru lumânări ALLAN

Suportul pentru lumânări ALLAN este realizat din sticla maro si are o suprafață texturată. Suportul pentru lumânări difuzează frumos lumina, adăugând multă personalitate, căldură și atmosferă casei tale. Poți folosi suportul ALLAN pentru a te bucura de cinele în cuplu sau în familie sau pentru a aduce căldură în colțurile mai puțin luminate ale casei tale.

Descoperă sortimentul nostru complet de decorațiuni pentru casă în magazinul nostru online sau aruncă o privire la produsele selectate de mai jos. Desigur, poți vizita și un magazin fizic JYSK și poți obține ajutor și îndrumări de la angajații noștri, astfel încât să îți poți decora casa așa cum îți dorești.

Descoperă mai mult

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Spiridușii de Crăciun își fac apariția în casa ta

Spiridușii de Crăciun își fac apariția în casa ta

Idei simple și accesibile pentru o masă de Crăciun care să impresioneze

Idei simple și accesibile pentru o masă de Crăciun care să impresioneze