Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Vază decorativă în gri și alb, ceașcă de cafea transparentă și flori artificiale înalte într-o vază

Decorațiuni noi pentru o casă mai confortabilă

Dată:

Categorie: Toate articolele, Inspirație

Cuvinte cheie: decoratiuni casa, decoratiuni

Tina Niemann, Category Buyer-ul nostru pentru departamentul de decorațiuni interioare, știe să facă orice locuință mai confortabilă și mai primitoare. Secretul stă în micile decorațiuni pe care le așază la ferestre, pe rafturi sau pe măsuța de cafea.

Pentru că avem articole nou intrate în gama de decorațiuni, am rugat-o pe Tina să ne prezinte decorațiunile preferate de ea. Decorațiunile de încadrează în cele mai recente tendințe ale toamnei: prima este inspirată de echilibrul în natură și a doua se bazează pe rememorarea amintirilor din trecut. „Aceste tendințe pot fi văzute în vaza MATHIAS realizată manual, în ceștile elegante de cafea ANDERS și în florile artificiale decorative KRISTOFFER”, spune Tina și continuă cu descrierea fiecărui articol:

VAZA DECORATIVĂ MATHIAS

Vază decorativă în gri și alb, ceașcă de cafea transparentă și flori artificiale înalte într-o vază

 

Vaza MATHIAS este realizată manual și are un înveliș special care face fiecare piesă unică. "Finisajul vazei MATHIAS seamănă cu suprafața Lunii. Acesta se realizează în timpul procesului de ardere. Această vază este cu adevărat diferită de celelalte. Îți atrage atenția imediat, ca o operă de artă inspirată de echilibrul naturii. Vaza arată bine și singură, dar o puteți umple cu plante și crenguțe proaspete de sezon sau cu flori artificiale ”, explică Tina.

Descoperă și noile textile pentru casă

CEȘTI DE CAFEA CU PERSONALITATE ANDERS

Căni de cafea transparente în verde, chihlimbar și clare pe o masă cu un coș

 

Ceștile de cafea ANDERS sunt realizate manual din sticlă colorată și pot fi așezate una în cealaltă, ceea ce le face extrem de practice pentru spațiile mai mici. „Aceste cești sunt un plus pentru sortimentul nostru și sunt sigur că sunt potrivite pentru fiecare casă”, spune Tina. "Sunt delicate și colorate, dar, în același timp, extrem de practice. Culorile lor se completează reciproc, iar aspectul general este armonios. Eu personal prefer cupa incoloră cu mâner verde, dar sunt sigură că oricine își va găsi ceașca preferată", spuse Tina cu un zâmbet.

FLORI ARTIFICIALE KRISTOFFER

Flori artificiale înalte într-o vază lângă un dulap mic de bambus

Florile artificiale KRISTOFFER sunt fabricate din metal, hârtie și poliester în trei culori - gri, roz și galben nuanța nisipului. Tulpinile au o lungime de 80 cm și se pliază ușor la bază, astfel încât să le poți pune în vaze mai mici. "Florile artificiale sunt la fel de ușoare ca penele. Culorile se completează frumos și cu ajutorul lor vei obține un aspect vintage în decorul casei tale", a comentat Tina.

Vezi și trei corpuri de iluminat care îți vor înfrumuseța casa.