Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Colecția Nordic Mood pentru Dormitor

Descoperă colecția de toamnă Nordic Mood pentru dormitor

Dată:

Categorie: Inspirație, Toate articolele, Trenduri

Cuvinte cheie: nordic mood, accesorii dormitor, Decoratiuni dormitor

În această perioadă a anului, mulți dinte noi tânjesc după vremea mai răcoroasă. Chiar dacă vara a început târziu și nu am mai avut săptămâni întregi de temperaturi peste 40 de grade, acum e cald și, pentru mulți, inconfortabil. Cu noua colecție Nordic Mood, noi ne pregătim să întâmpinăm cum se cuvine sezonul de toamnă. Colecția include decorațiuni și textile în culori reci, liniștitoare, care dau naștere unei atmosfere de relaxare și pace în dormitor. Noile decorațiuni Nordic Mood te încurajează să mai rămâi în pat dimineața și să îți lași gândurile să zburde în timp ce corpul se relaxează. 
 

Ediția de toamnă a colecției Nordic Mood are în centru textile confortabile precum lenjerii de pat în culori potrivite pentru dormitor, covoare din materiale moi, perne deco simpatice și pături călduroase. 

 

 

 

 

 


Pe lângă decorațiunile textile, din colecție face parte și o măsuță de colț rotundă, cu design industrial modern, realizată din metal și plastic, pe care o poți folosi fie ca noptieră, fie ca măsuță pe care să îți depozitezi mici lucruri de care ai nevoie în dormitor, precum ceasul deșteptător, telefonul sau cartea pe care o citești acum.  

Paleta de culori specifică ediției de toamnă Nordic Mood este bazată pe nuanțe de albastru și gri, tonuri liniștite care formează un interior armonios și primitor. Exact ce ai nevoie după o zi agitată la serviciu.  

 

 

 

 

 

 

 

 


Produsele colecției Nordic Mood sunt gândite pentru a fi folosite împreună, se asortează foarte bine, așadar le poți folosi pe toate dacă vrei să dai un aspect cu totul nou dormitorului. Pentru că au însă culori neutre, ele pot fi folosite și împreună cu decorațiunile pe care le ai acum în casă, deoarece sunt versatile și ușor de asortat. 

Colecția Nordic Mood va fi prezentată într-o zonă specială la intrarea fiecărui magazin JYSK, astfel încât să te poți inspira pentru casa ta. Ne place foarte mult felul în care produsele se completează unul pe celalălalt și vrem ca și tu să le poți vedea împreună. 

Produsele din colecția Nordic Mood sunt disponibile în magazinele JYSK și online începând cu 29 august. 

 

 

 

 

 

Despre colecția Nordic Mood

De patru ori pe an, echipa noastră de Design din Danemarca alege anumite produse care se potrivesc între ele și care urmează trendurile curente și le include în colecția Nordic Mood. 

Colecția Nordic Mood este disponibilă pentru o perioadă limitată.