Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Doi fani JYSK au plecat în vacanță în Danemarca

Dată:

Cuvinte cheie: visit denmark, concurs jysk, castigatori visit denmark, calatorie danemarca

Doamna Luminița Nistor ne-a arătat cât de bine cunoaște produsele noastre și a câștigat concursul JYSK Visit Denmark, organizat în iarna acestui an, al cărui premiu a constat într-o excursie de o săptămână, pentru două persoane, în țara de proveniență a brandului nostru. Recent întorși din vacanță, unde s-au bucurat de liniște și au locuit într-o casă de vacanță dintr-o zonă pitorească a Danemarcei, câștigătorii concursului Visit Denmark ne povestesc cum a fost călătoria lor, ce i-a impresionat cel mai mult acolo și pe cine au întâlnit.

Visit Denmark concurs JYSK

Cum ați reacționat când ați aflat că ați câștigat concursul Visit Denmark?

Am fost pur și simplu uimită, mai ales că până acum nu am mai câștigat nimic, niciodată. Inițial am crezut că e o glumă, dat fiind că nu era un secret că participăm online la concurs. În plus, fiica mea locuiește din 2008 în Danemarca, ceea ce mi-a întărit convingerea că cineva e pus pe glume…  Abia când am intrat pe site și mi-am văzut numele în dreptul premiului cel mare, am realizat ce norocoasă am fost.

Ce v-a convins să participați la concurs?

Îmi plac produsele JYSK, sunt minimaliste și practice, dar elegante. Merg destul de des în magazinele JYSK, fie că am nevoie de un obiect pentru casă, fie pur si simplu pentru că mă deconectează. Iar vizitele virtuale pe site, sunt cele mai usor de făcut!  Așa am aflat de concurs, iar faptul că premiul cel mare consta într-o excursie în Danemarca bineînțeles că a cântărit cel mai mult, deși nicio clipă nu am sperat cu adevărat că eu voi fi câștigătoarea…

V-ați întors recent din excursie. Ce v-a impresionat cel  mai mult acolo?

Până la aceasta excursie, mai fusesem de câteva ori în Danemarca, dar vizitasem doar orașe: Copenhaga, Arhus, Billund, Horsens.

Abia acum, după ce am petrecut o săptămână în Klintholm Havn, pot să spun că am văzut Danemarca: dealuri pline de flori de câmp, lanurile  aurii tivite cu maci care fremătau în bătaia vântului și marea albastră cât vezi cu ochii. Atmosfera calmă într-un peisaj molcom și natural, ideal pentru o viață frumoasă și liniștită. Iar la Mons Klimt, stâncile de calcar și marea albastră cu pete turcoaz sunt pur și simplu uimitoare!

Mi-a plăcut foarte mult și la Skagen, un oraș cochet cu vile drăguțe și mare și plajă cât vezi cu ochii. Aici se întâlnesc Marea Nordului și Marea Baltică... E foarte frumos să vezi cum vin valurile din direcții opuse și se strivesc într-o explozie de apă.

Visit Denmark

Cum vi s-au părut danezii? 

Corecți, relaxați și prietenoși. Copilașii lor blonzi sunt o minune, iar grija pentru persoanele cu handicap este admirabilă!

În timpul calatoriei ați întâlnit și o familie de români. Cum i-ați cunoscut? 

De fapt, am întâlnit mai mulți români, toți tineri și entuziaști, pe care Danemarca i-a primit cu drag și îi ajută să își facă un drum în viață.

Ce suveniruri ați adus cu voi acasă?

O să va mirați, dar am adus cu noi niște pietre superbe pe care le-am cules la Mons Klimt, de pe malul Mării Baltice. 

Visit Denmark concurs JYSK

Visit Denmark concurs JYSK

Visit Denmark concurs JYSK

Visit Denmark concurs JYSK

Visit Denmark concurs JYSK

Visit Denmark

Visit Denmark

Foto: Arhiva personală a câștigătorilor