Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

JYSK a adus International Pillow Fight Day în București

Dată:

Categorie: Viața la JYSK, Toate articolele

Cuvinte cheie: pillow fight day bucuresti 2015, pillow fight day bucharest, eveniment, piata universitatii, ziua internationala a bataii cu perne, international pillow fight day

Pentru al doilea an consecutiv, JYSK a adus distracția în cea mai importantă piață din Capitală. Peste 1200 de oameni au luat parte la cea mai mare bătaie cu perne din România și au celebrat pe 4 aprilie International Pillow Fight Day alături de locuitorii din alte 100 de orașe din lume.    

La ora 15.00, în Piața Universității era liniște. Pe esplanada din zona statuilor, o zonă generoasă era delimitată cu o bandă de restul pieței prin care lumea se plimba liniștită și se bucura de o după-amiază de sâmbătă cu vânt, dar cu aer primăvăratic. În câteva minute, în interiorul zonei delimitate încep să apară din ce în ce mai mulți oameni care se strâng ciorchine lângă o scenă. Cei care vin sunt veseli și prietenoși, cei care pleacă de lângă scenă sunt de-a dreptul entuziasmați, pentru că primesc cadou o pernă JYSK. O pernă care pe 4 aprilie, de Ziua Internațională a Bătăii cu Perne, reprezintă biletul lor pentru distracție.

Pillow Fight Day Bucuresti 2015

După încă o oră, piața se umple de tineri înarmați cu perne, familii însoțite de copii zâmbitori, fotoreporteri, cameramani și muzică urbană. Atenția tuturor este îndreptată spre scena unde MC Shurubel animă mulțimea de privitori și unde are loc lupta vikingilor nordici. În sfârșit, momentul mult așteptat vine și se dă startul bătăii cu perne, iar deasupra mulțimii încep să se vadă numai perne albe, agitate dintr-o parte în alta.

Peste 1200 de participanți au pernele în aer, râd, se luptă cu prieteni și cu necunoscuți, în timp ce aerul începe să se umple de fulgi. Fulgii ajung pe hainele tuturor, în păr, pe pantofi, pe ghiozdane… Ce mai, nimeni și nimic nu scapă neacoperit! Unii participanți au o tehnică foarte bună de atac, alții știu să se apere perfect și, cel mai important, toată lumea știe să se distreze și toți sunt de acord că e extrem de distractiv să lovești pe cineva cu perna.  

Pillow Fight Day Bucuresti 2015

Bătaia continuă cât timp mai există perne întregi, energie și fulgi care pot fi risipiți. Abia pe la ora 18.00 piața se golește, iar oamenii pleacă fie spre casă, fie spre unul din barurile din zonă, pentru a se odihni după atâta mișcare și râsete. În urma lor rămâne un covor de fulgi care stă drept mărturie că și Bucureștiul s-a aflat, pentru al doilea an consecutiv, în lista celor peste 100 de orașe din lume care au celebrat International Pillow Fight Day în 2015.      

Ne vedem în 2016, când JYSK va pregăti o bătaie cu perne cu și mai mulți fulgi și cu mai multă distracție!