Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Masă pentru grădină ajustabilă în două poziții VEMB

Mese ajustabile pentru grădină: avantaje și idei pentru amenajare

Când vremea devine mai caldă, vrem să petrecem cât mai mult timp în afara casei. Una dintre tendințele actuale este să te bucuri cât mai mult de natura, de aceea este ideal să îți creezi un spațiu exterior în care să te relaxezi. Este simplu să îți organizezi o zonă pentru luat masa la fel ca cea din interior cu o masă extensibilă pentru grădină. 

Atunci când te bucuri de o grădină în exteriorul casei poți să petreci alături de prieteni și de familie. În aceeași măsură puteți lua prânzul împreună sau savura o cafea pe balcon sau pe terasă. Dacă ai la dispoziție un spațiu exterior de mici dimensiuni, atunci trebuie să adaptezi și mobilierul. Poate că nu vei avea loc pentru un set cu multe piese de mobilier pentru grădină, însă o piesă esențială care te va ajuta să economisești spațiu este o masă ajustabilă pe înălțime pentru terasă.

Poți alege, de exemplu, masa ajustabilă FARUM din setul pentru terasă cu același nume. 

 

Pentru un balcon sau o terasă mică îi poți adăuga mesei căteva scaune stivuibile pentru grădină. Așa obții un spațiu de dining în aer liber. Masa dreptunghiulară îți va oferi și mai mult spațiu pentru invitați. Aici poți vedea gama noastră de scaune stivuibile pentru grădină.

O masă ajustabilă te lasă să te bucuri de două momente foarte plăcute: prânzul și cina în aer liber. Simplele plăceri ale vieții sunt mai accesibile: poți să te bucuri de cină ridicând masa în cea mai înaltă poziție și să savurezi apoi o cafea ajunstând masa în cea mai joasă poziție. 

Setul pentru terasă VEMB te ajută să economisești bani și spațiu, oferindu-ți o soluție versatilă dacă vrei să ai o măsuță de cafea și o masă pentru dining într-o singură piesă.

 

O altă variantă este mobilierul modular TANE, pe care îl poți ajusta în funcție de nevoi.

Alte idei de amenajare pentru terasă sau balcon 

Masa multi-funcțională din componența setului pentru terasă FJELLERUP te va ajuta să obții mai mult spațiu pe balcon sau pe terasă. 

 

Dacă ai ceva mai mult spațiu pe terasă, poți să alegi o masă mai mare și să adaugi și o canapea pentru mai mult confort. Pernele decorative, vazele drăguțe și lumânările delicate îți vor oferi un sentiment de interior. 

Poți alege și să fii înconjurat de natură. O oază de relaxare se creează ușor cu jardiniere, ghivece de flori și felinare - piese decorative foarte frumoase care pot fi așezate pe podea, pe masă sau agățate în copaci. 


Mesele și scaunele potrivite aduc afară atmosfera din interior 

Nu îți refuza confortul doar pentru că te afli în exterior. Mobilierul de grădină trebuie să se integreze în decorul pe care ți-l dorești pe balcon. Spațiul pe care îl economisești alegând o singură soluție pentru masa de grădină poate fi folosit pentru depozitare sau pentru colțul de joacă al copilului tău. 


Dacă ai mai mulți invitați la cină nu e nevoie să scoți masa de dining din sufragerie. Masa ajustabilă din componența setului TAMBOHUSE se transformă ușor într-o masă încăpătoare dacă apeși cu piciorul pe partea de jos a mesi și o ridici pe cea superioară. Întoarce masa la 90 de grade și apasă ușor pe ea până când auzi click. Gata, cina poate fi servită!

Descoperă mai mult

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Ghid: Găsește umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Ghid: Găsește umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Cum să alegi masa potrivită pentru grădină, terasă sau balcon

Cum să alegi masa potrivită pentru grădină, terasă sau balcon

Decorează-ți terasa cu piese de mobilier modulare

Decorează-ți terasa cu piese de mobilier modulare