Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Striped cushion, blue cushion, battery lamp, plant pots, green floor vase, wicker basket and blue throw

Natura brută este elementul central în noua colecție Nordic Mood

Dată:

Categorie: Inspirație, Trenduri

Cuvinte cheie: nordic mood

Colecția Nordic Mood din acest sezon este inspirată de infinitele întinderi de gheață albă și zăpadă din Groenlanda - oceanul adânc, albastru, solul maro și stâncile cu forme diferite. Pe scurt, apreciem frumusețea brută a naturii înainte ca oamenii să-și lase amprenta asupra mediului.

„Lucrăm intens cu nuanțe inspirate din natură, precum și cu aspecte artizanale ale produselor din beton, răchită și bambus”, spune Tina Nymann, Buyer pentru categoria de articole pentru casă de la JYSK.

Acest aspect minimalist aduce calm și armonie decorului interior. Nuanțele neutre cu influențe mai întunecate ale unor articole precum este ghiveciul MANDRUP sunt echilibrate de nuanțe mai luminoase cum sunt cele ale lămpii cu baterie MINGUS din bambus.

Plant pots with artificial plants and battery lamp by a window


Textile în culori naturale

Materialele textile, așa cum sunt pătura din bumbac VALMUE și perna HORNFIOL, sunt disponibile și în culori mai închise pentru a ne reaminti de elementele mai dramatice ale naturii. „Textile pot fi combinate și asortate cu aproape orice”, termină Tina.

Wicker basket with blue throw


Ghid: Sfaturi despre cum să alegi vaza potrivită

 

DESPRE COLECȚIA NORDIC MOOD

Colecția de decorațiuni Nordic Mood este disponibilă în magazine pentru o perioadă limitată. Această colecție a fost lansată pentru prima dată în anul 2015 și de atunci are un real succes în toate țările în care brandul JYSK este prezent. Colecția este reînnoită o dată la trei luni, prin produse alese cu grijă, astfel încât să arate bine atât împreună, cât și folosite separat.