Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Noutati: 10 lenjerii de pat pentru adulți și copii noi în gama noastră

Dată:

Categorie: Dormitor, Toate articolele

Cuvinte cheie: lenjerii de pat, lenjerii de pat copii, modele lenjerii de pat

La fiecare început de an împrospătăm gama de lenjerii de pat disponibilă în magazinele JYSK cu modele noi. Achizitorii și designerii noștri au ales cu grijă noile modele, astfel încât imprimeul, culorile și materialele să fie în ton cu noile trenduri, să fie ușor de integrat în designul dormitorului și să te ajute să dormi mai confortabil, într-un material plăcut.

Îți prezentăm mai jos 5 lenjerii de pat pentru adulți și 5 lenjerii de pat pentru copii nou intrate în sortimentul nostru, cu ajutorul cărora poți oferi un nou look dormitorului tău.  

DANA

Este o lenjerie de pat feminină, din bumbac 100%, care include și cearceaf de pat. Cearceaful pentru plapumă are două fețe, ceea ce îți va permite să ai două look-uri în dormitor. Culoarea bej spre roz este o alternativă la culorile ultra-feminine și țipătoare, de aceea o vei aprecia dacă îți dorești un model mai discret, mai liniștitor, dar totuși vesel și delicat.  Vezi aici lenjeria DANA.  

Lenjerie de pat bumbac DANA 

 

FREDERIKKE

Cu un design tradițional, potrivit pentru casele în stil shabby chic – elegant și romantic, în care se folosesc din plin textile decorative – lenjeria de pat FREDERIKKE este realizată din bumbac satinat, ceea ce o face foarte plăcută la atingere, ușoară și fină. Privit în detaliu, modelul imprimeului ilustrează frunze și crenguțe desenate cu linii fine. Vezi aici lenjeria de pat FREDERIKKE. 

 Lenjerie de pat bumbac satinat 

 

JOHANNE

Lenjeria de pat JOHANNE de calitate GOLD, vârful de gamă al produselor JYSK, este realizată din bumbac satinat și are un model simplu, scandinav, cu fundal gri imprimeu alb. Include cearceaf de pat, atât pentru varianta single, cât și la dimensiunea dublă, și se integrează foarte bine unui interior simplu, minimalist. Vezi aici lenjeria de pat JOHANNE.
 

Lenjerie de pat bumbac satinat JOHANNE

GUNHILD

Este o lenljerie de pat cu o culoare foarte plăcută și foarte potrivită pentru dormitor, deoarece albastrul este considerat liniștitor și calmant. (Poți citi mai multe despre culorile recomandate în dormitor aici). Este realizată din bumbac satinat și are două fețe. Imprimeul geometric, format din linii fine orizontale drepte și linii verticale înclinate, este asemănător cu cel al lenjeriei ATLA, dar mai subtil. Vezi aici lenjeria de pat GUNHILD.  

Lenjerie de pat bumbac GUNHILD
 

SUS

 Ultima noutate prezentată din categoria lenjeriilor de pat pentru aduți este lenjeria SUS din bumbac percal 100% - unul dintre materialele cele mai luxoase folosite pentru realizarea lenjeriilor de pat. Imprimeul alternează dungi albe și dungi gri, piotrivit pentru un interior în stil nautic, dar și pentru interioare scandinave și moderne. Vezi aici lenjeria de pat SUS

Lenjerie de pat bumbac percal SUS


Toate lenjeriile de pat pentru adulți prezentate mai sus au avantajul că luminează dormitorul, având culori deschise și liniștitoare.

NOI LENJERII DE PAT PENTRU COPII

În gama noastră au intrat și noi lenjerii pentru copii, cu imprimeuri vesele, culori puternice și personaje pe care cei mici le iubesc. Fetițele vor fi încântate să aibă în cameră o lenjerie cu 4 prințese Disney celebre – Ariel, Cenușăreasa, Rapunzel și Belle din Frumoasa și Bestia. Sau lenjeria de pat FROZEN, pe care este imprimată o scenă în care Anna și Elsa se joacă împreună cu Olaf, omul de zăpadă. În aceleași culori iubite de fetițe – roz, mov și bleu – este realizată lenjeria de pat PAW PATROL, pe care apare simpatica Skye, cockerul spaniel care salvează oameni pilotând elicopterul. 


lenjerii de pat printese DISNEY

Dacă celui mic îi plac animalele, îi va plăcea cu siguranță și lenjeria de pat LEA cu pisici. Iar dacă ai un băiat pasionat de mașini, excavatoare, tractoare și buldozere, va fi încântat de lenjeria de pat JACOBINE


Lenjerii de pat pentru copii

Care este lenjeria de pat preferată din sortimentul nou? Spune-ne în comentarii!     


VEZI MAI JOS LENJERIILE DE PAT CELE MAI DORITE DE CLIENȚI:

[][]Citește și articolul: 3 lenjerii de pat recomandate de Departamentul de Achiziții