Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Femeie care doarme sub o plapumă grea și bărbat care citește în pat

O plapumă grea îți poate îmbunătăți calitatea somnului

Te simți neliniștit înainte de culcare sau te străduiești să adormi? O plapumă grea se simte ca o îmbrățișare caldă și moale și îi ajută pe unii oameni să-și îmbunătățească somnul. O plapumă grea creează  o stimulare prin presiune care te poate ajuta să te simți relaxat și concentrat, activând un răspuns asemănător unei îmbrățișări sau unei atingeri.

Datorită umpluturii formate din 95% perle grele, plapuma noastră GJENDETUNGA îți îmbrățișează corpul într-un mod confortabil activând receptori tactili care induc liniștea, te poate ajuta să adormi mai repede și să-ți îmbunătățești calitatea somnului.

Vezi mai multe sfaturi pentru îmbunătățirea somnului.

O plapumă grea cu umplutură din perle de sticlă

Cu toate acestea, o plapumă grea este potrivită pentru oricine și nu doar pentru cei care nu sunt satisfăcuți de calitatea actuală a somnului. Greutatea plăpumii și construcția flexibilă și moale îi permit celui care o folosește să se relaxeze și să aibă un somn mai profund, astfel încât să se trezească bine odihnit și să se simtă mai bine. În plus, greutatea suplimentară activează receptorii tactili și îți induc o stare de relaxare.

Atunci când începi să folosești plapuma

Poți dormi cu plapuma grea toată noaptea - de la început, până când te vei trezi. Atunci când o folosești pentru primele dăți, s-ar putea să ți se pară puțin ciudat, așa că îți recomandăm să îi acorzi o perioadă de acomodare care poate să ajungă până la o lună de zile. Poți începe să folosești plapuma pentru o perioadă scurtă de timp și să mărești perioada puțin câte puțin.

Observă cum te simți

Persoanele cu o capacitate pulmonară sau musculară slabă trebuie să consulte medicul înainte de utilizare. Dacă simți orice fel de disconfort, încetează să mai folosești plapuma.

 

Descoperă mai mult

10 metode de a adormi mai ușor

10 metode de a adormi mai ușor

Care este cea mai bună saltea pentru tine? Ghidul complet

Care este cea mai bună saltea pentru tine? Ghidul complet

Noutăți: RINGSTIND, plapuma cu husă catifelată din fibre de bambus

Noutăți: RINGSTIND, plapuma cu husă catifelată din fibre de bambus

Cum să alegi salteaua corectă dacă ai dureri de spate

Cum să alegi salteaua corectă dacă ai dureri de spate