Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

Cum e sa lucrezi la JYSK

O zi în echipa JYSK: Raluca, Vania și Ecaterina au văzut ce înseamnă un Job pe stil scandinav

Dată:

Categorie: Viața la JYSK, Toate articolele

Cuvinte cheie: Cariera la JYSK, JYSK Cariere, Joburi pe stil scandinav

Este mijlocul unei săptămâni pline. Finalul de an aduce mereu mulți clienți în magazine, pentru că toți vor să găsească un cadou potrivit sau o decorațiune drăguță prin care să își înfrumusețeze casa de Sărbători.  Echipa magazinului JYSK Militari are astăzi trei membri noi, care vor petrece câteva ore în magazin pentru a vedea cum e să lucrezi la JYSK și ce înseamnă un Job pe stil scandinav.Cum e sa lucrezi la JYSK


Raluca, Vania și Ecaterina, specialiști în comunicare, au vrut să învețe la fața locului cum e să lucrezi în retail. Pentru o zi au lăsat deoparte munca de birou de la GMP PR, agenția de PR la care lucrează, au îmbrăcat tricourile JYSK și s-au alăturat echipei de asistenți vânzări din magazin.  Ghidați de colegii din magazin, cele trei fete au învățat care sunt principalele sarcini ale unui asistent de vânzări și au văzut cum e să îi ajuți pe clienți să găsească produsul potrivit.  Au învățat să împăturească prosoapele și plăpumile corect (da, există o metodă corectă de a le împături, pentru a arăta cât mai bine la raft), au aranjat produsele la raft și au vorbit cu clienții.  


Cum e sa lucrezi la JYSK

 

ZÂMBETE, EGALITATE ȘI CONTRIBUȚIE

La finalul zilei, cele trei ne-au spus ce părere au despre cum e să lucrezi la JYSK, dar și ce produse le plac și cum și-ar amenaja ele casele. Descoperă mai jos cum li s-a părut experiența. 


Raluca Marinescu - GMP PR

Raluca Marinescu, PR Manager  

Cum a fost experiența din magazin? 

Cu siguranță nu sunt singurul fan al stilului scandinav dar sunt unul dintre puținii care a avut ocazia să vadă mai de aproape ce înseamnă el dincolo de produse, transformat nu doar într-un stil de viață ci și într-un mod de lucru. Pe colegii din magazin i-am văzut zâmbitori, gata să ajute atât clienții cât și pe noi, musafirii pentru o zi. Ce mi-a plăcut cel mai mult au fost poveștile colegilor din birou despre zilele pe care aceștia le petrec recurent lucrând în magazin, m-a fascinat să descopăr că sunt cumva cu toții egali, indiferent de funcția pe care o ocupă.

Cu ce gând ai plecat din magazin?

Am simțit că la JYSK părerea angajaților contează și fiecare simte că poate contribui la un mediu de lucru cât mai plăcut, chiar pentru o lume mai bună :)

Produsul preferat de la JYSK?

Am o slăbiciune pentru Imitatie blană TAKS, visez cum mă trezesc în fiecare dimineață și calc cu picioarele goale direct pe blănița cea moale și plăcută la atingere.

Ce stil de design interior îți place?

Îmi place stilul scandinav, minimalist, în combinații de alb, gri și 2 culori de bază. Conform testului JYSK, sunt un fan al tendinței CREATIVE MIND. 

Ce trend al momentului apreciezi?  

Stilul nomad global, asta probabil și pentru că mă pasionează excesiv călătoriile . 


Vania Piersinaru - GMP PR

Vania Pierșinaru, PR Manager 

Cum a fost experiența din magazin? 

Dacă ar fi să rezum într-un singur cuvânt ziua petrecută la JYSK în magazin, acesta ar fi: energie! Mi-am făcut numărul zilnic de pași în prima jumătate a zilei. Mai mult, am cunoscut oamenii JYSK în mediul lor de lucru: sunt super rapizi și zâmbitori, mândri de ceea ce fac și de locul în care lucrează și bucuroși să primească o mână de ajutor. Ne-au invitat să-i ajutăm și de Black Friday! Într-un timp foarte scurt am învățat cum să împăturesc (corect) prosoapele și cât de relaxant e să vezi că ai aranjat totul perfect, am interacționat cu clienți super bucuroși să-și găsească produsul dorit și mi-am dat seama cât de ușor e să-ți construiești un set-up de vis atunci când ai atâtea produse frumoase la îndemână.

Cu ce gând ai plecat din magazin? 

A fost un fel de terapie și o vacanță de la job-ul în fața laptopului și cred că-i minunat să fii înconjurat de atâtea lucruri frumoase în fiecare zi. Hygge mood on! 

Produsul preferat de la JYSK?

Păturicile de blană

Ce stil de design interior îți place?

Iubesc casele americane asa ca cel mai mult imi place stilul de design interior american, unde canapeaua mare si pufoasa se afla in centrul atentiei si casa este warm & cozy, mereu pregătită pentru a primi oaspeți. De aceea, imi place sa cred ca a mea casa seamana foarte mult cu imaginea din filme - living-ul spatios vine in prelungirea bucatariei open, care are si un mic barulet, iar dincolo de zona de relaxare exista si un dining table pentru evenimente cu familia & prietenii. 

Ce trend al momentului apreciezi? 

Woodland retreat - caut confortul si echibilibrul si indiferent daca este iarna sau vara, acest stil are puterea să-ți inducă instant atmosfera de relaxare de care ai nevoie în orice moment petrecut într-o casă fericită.

 
Ecaterina Micutaru - GMP PR

Ecaterina Micuțaru, PR Executive

Cum a fost experiența din magazin? 

M-aș întoarce încă o zi! Când intri într-un magazin JYSK, totul arată țiplă, cool și bine aranjat. Este de notat că aspectul impecabil și constant îngrijit al magazinului JYSK se datorează în special  angajaților extrem de activi și motivați să le ofere clienților o experiență plăcută. Din păcate, cumpărătorii atunci când intră într-un magazin, nu acordă o atenție obiectelor pe care ar vrea să le achiziționeze. Clienții sunt tot neatenți sau grăbiți și le lasă prin diverse locuri în magazin. 

Cu ce gând ai plecat din magazin? 

Am învățat să nu las lucrurile aruncate prin magazin indiferent de cât de presată de timp aș fi. Dacă desfac o pătură pufoasă, o împachetez înapoi și las lucrurile așa cum le-am găsit sau poate chiar mai bine. Cu alte cuvinte, am dat un refresh comportamentului disciplinat la cumpărături, la care țin tare!

Produsul preferat de la JYSK? 

Pătura LOTUS.

Ce stil de design interior îți place? 

Minimal, cu un touch scandinav. 

Ce trend al momentului apreciezi? 

Monochromatic modern marble.