Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Scaunele de grădină și prosoapele, cele mai dorite produse la redeschiderea JYSK Militari

Dată:

Categorie: Viața la JYSK, Toate articolele

Cuvinte cheie: redeschidere jysk militari, eveniment retail, jysk romania, campanie retail

8 dimineața. Joi. O zi de iulie caldă, dar nu caniculară. De obicei, la ora aceasta matinală, în centrul comercial Militari Shopping nu sunt decât câțiva angajați ai magazinelor. Dar ziua de 16 iulie e o excepție, pentru că la ora 08.00 se redeschide magazinul JYSK Militari, iar cu ocazia redeschiderii clienții știu că au parte de oferte mari, de care merită să profite.

Prin urmare, cu câteva minute înainte de ora 08.00 clienții erau deja prezenți în fața magazinului și așteptau ca panglica roșie să fie tăiată și să poată intra în noul spațiu, amenajat după cele mai noi standarde daneze. În acest timp, în magazin, angajații JYSK erau pregătiți pentru o zi plină și ascultau discursul ținut de directorul regional, care le oferea ultimele sfaturi și încurajări.

Redeschidere JYSK Militari

Imediat după tăierea panglicii roșii se dă startul la cumpărături, iar clienții se grăbesc să ajungă la produsele pe care fie știau că și le doresc după ce le-au văzut în catalogul de redeschidere, fie la cele care le făceau cu ochii de pe raft.  Magazinul se umple de oameni cu baloane colorate, iar la casă rândurile cresc din ce în ce mai mult. În momentul cumpărăturilor, fiecare client primește cadou o pernă cu umplutură naturală și este servit cu un croissaint și o cafea, care să îl ajute să aibă energie pe parcursul zilei.

Pe lângă cadouri, mic dejun, baloane și muzică, vizitatorii JYSK au fost plăcut impresionați de noul concept de amenajare, care facilitează cumpărăturile și le transformă într-o experiență plăcută. Venit din Danemarca, noul concept de amenajare este axat pe zona de Sleeping, zona de produse în care angajații JYSK au cea mai mare experiență. Noul spațiu este mai plăcut și mai primitor, iar produsele sunt mult mai bine puse în valoare.

Redeschidere JYSK Militari

După o zi plină și agitată, în topul celor mai dorite produse de către clienții care au participat la redeschidere s-au numărat prosoapele – cu un focus pe cele din gama Kronborg, o gamă de textile pentru baie și dormitor cu produse de calitate ridicată, și scaunele de grădină – foarte apreciate de cumpărători în acest sezon.

Dacă nu ai vizitat încă JYSK Militari, te așteptăm în magazin pentru a vedea noua imagine a celui primului magazin JYSK deschis în București în anul 2010 și pentru a găsi produsele care să îți transforme casa într-un loc de unde să nu mai vrei să pleci! 

Și pentru a-ți da încă un motiv să ne vizitezi în JYSK Militari, iată mai multe imagini de la eveniment: 

Redeschidere JYSK Militari

Redeschidere JYSK Militari

 

Redeschidere JYSK Militari

Redeschidere JYSK Militari

Redeschidere JYSK Militari

Redeschidere JYSK Militari

Redeschidere JYSK Militari

Foto: Raluca Tămaș / JYSK