Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Shop the look: 6 camere pe care le poți avea de Black Friday, la un preț mai mic

Shop the look: 6 camere pe care le poți avea de Black Friday, la un preț mai mic

Te gândești de mult timp să îți schimbi dormitorul, diningul sau biroul și vrei să profiți de ofertele de Black Friday? E o idee foarte bună, pentru că acum vei găsi oferte foarte bune la o mulțime de produse, deci îți vei putea amenaja cu costuri mai mici locuința. Știm că probabil durează să alegi produsele, să vezi care se potrivește cu care și ce decorațiuni sunt mai bune. De aceea, ne-am gândit să venim cu câteva idei pentru a te ajuta să ai un punct de pornire. 

Îți propunem mai jos șase idei de camere pe care le poți avea la costuri mai mici, dacă profiți de ofertele de Black Friday. În cazul tuturor camerelor, piesele de mobilier - care sunt și cele mai costisitoare, au prețurile mai mici până pe 29 noiembrie 2017. Așadar, descoperă propunerile noastre de amenajare a biroului, dormitorului și dining-ului. 
 

1. DORMITOR KONGSBERG ÎN STIL NORDIC MOOD 


Acest dormitor are ca piesă centrală patul tapițat KONGSBERG cu design scandinav, cu cadru din lemn masiv de eucalipt și lemn masiv de arbore de cauciuc. Culorile predominante ale dormitorului - verde, gri petrol, gri - și materialele naturale sunt caracteristici care definesc stilul Nordic Mood. Acestor trăsături li se alătură folosirea cutiilor și coșurilor de depozitare, materialele cu imprimeu botanic - precum pernele deco GULLRIS și VANDIRIS și lenjeria de pat INGELA. 

Pat tapitat KONGSBERG

 

 

 

 


Produsele incluse în această amenajare le poți vedea mai sus, iar dacă dai click pe semnul "+" poți merge direct pe pagina produsului. 

 

 

 

 

 

 

2. DINING KALBY și KASTRUP 


Este un dining în stil scandinav, modern, format din scaune KASTRUP de culoare albă, cu cadru din lemn masiv de stejar și șezut turnat, asortate cu masa KALBY  și bufetul KALBY. Mobilierul din gama KALBY este realizat dintr-o combinație de lemn masiv de stejar, lemn de esență tare și furnir de stejar, ceea ce îl face rezistent și plăcut la vedere. De asemenea, este tratat cu ulei, astfel încât dacă verși ceva pe masă sau pe bufet, nu se va păta. Pentru că mobilierul are un design minimalist și o culoare deschisă, este foarte potrivit pentru încăperi mici, care astfel par mai aerisite și mai luminoase. Pentru a amplifica senzația de luminozitate am ales un covor de culoare deschisă. 

  

 

 

 

 

 

 

3. BIROU MESINGE ȘI TAMDRUP 


Pentru birou îți propunerm un spațiu de lucru funcțional, cu mobilier simplu, în culori contrastante: biroul MESINGE de culoare albă, prevăzut cu sertare și spațiu de depozitare sub blatul biroului, și scaunul TAMDRUP din imitație de piele, cu șezut tapițat, din spumă cu memorie, extrem de confortabil. 


 

 

 

 

 

 

 

 

4. DORMITOR PLADSHUSE  


Și acesta este un dormitor în care piesa principală este patul. Am ales un pat tapițat, patul PLADSHUSE, cu design minimalist, simplu, care se poate integra în orice stil de dormitor, așadar poate fi asortat cu mai multe tipuri de dulapuri, comode sau noptiere. Este un pat luxos, pe care îl poți face și mai confortabil dacă îi adaugi o tăblie de pat. Pentru a scoate în evidență tapițeria patului, am ales o lenjerie de culoare deschisă, lenjeria ANASOFIE din bumbac satinat 100%, perne deco acoperite cu fețe de pernă în culori pastel, fețele de pernă KATTEFOT și, în loc de comodă, am ales o măsuță simplă, cu design scandinav, măsuța BAKKEBJERG.


Pat tapitat

 

 

 

 

 

 

5. DRESSING VEDDE ȘI KAPPEL 


Chiar dacă ești pasionat de haine și ai zeci de feluri de tricouri, pantaloni, sacouri și cămăși, chiar dacă pur și simplu nu contează pentru tine ce porți, un dulap organizat și o zonă plăcută va fi un ajutor în fiecare dimineață. Un dulap precum dulapul VEDDE cu trei uși și oglindă încorporată, împreună cu un fotoliu de dimensiuni mici, confortabil, precum fotoliul KAPPEL, îți vor fi de ajutor atunci când alegi cu ce să te îmbraci. 


Dulap cu trei usi si oglinda VEDDE

 

 

 

 

 

 

6. DINING VEDDE ȘI BAKKELY

 

Ultima noastră propunere este dining-ul format din masa VEDDE, comoda VEDDE și scaunele BAKKELY. Culorile închise, liniile clasice și materialele - lemn și imitație de piele - îl fac un dining masculin, serios, potrivit pentru cei care vor ca zona de luat masa să fie mai tradițională.

VEDDE si BAKKELY
 

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Îmbrățișează stilul Japandi cu gama SOLLERUP

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG

Simplitate și stil scandinav: scaunul din lemn masiv de stejar ARNBORG