Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Top 3 lenjerii de pat recomandate de category buyer

Top 3 lenjerii recomandate de departamentul nostru de achiziții

Dată:

Categorie: Dormitor, Toate articolele

Cuvinte cheie: lenjerii de pat

De multe ori simți nevoia unei schimbări în dormitor. Și poate te gândești că e o mare bătaie de cap să aduci un suflu nou în camera în care dormi. Dar, schimbând doar un element foarte important în dormitor, camera se poate schimba cu totul. Este vorba de lenjeria de pat, un produs simplu și accesibil de care cu toții avem nevoie, dar care poate foarte ușor să transforme schema de culoare, designul sau atmosfera generală din dormitor. Asta pentru că lenjeria de pat va acoperi tot patul, așadar o zonă mare din cameră va avea cu totul altă culoare sau model. 

Lenjeria de pat este mai importantă pentru somnul și starea ta de bine decât îți poți imagina. Cui nu îi place să aibă un dormitor ordonat și să se cuibărească în așternuturi curate, moi și confortabile? 

Cum în magazinele JYSK tocmai a sosit noua gamă de lenjerii de pat, am întrebat-o la fel ca în fiecare nou sezon pe colega noastră din Danemarca, Kathrine Møller Nielsen, Category Buyer pentru gama de lenjerii de pat, care sunt preferatele ei, care este povestea din spatele fiecărui model recomandat și de ce le propune clienților. 


VIDA - Lenjerie de pat de inspirație marină

 

”VIDA este o lenjerie de pat cu un puternic look marin. Imaginează-ți că navighezi pe valurile mării spre cel mai apropiat port, pescărușii se aud în depărtare și se simte un miros proaspăt de alge marine. Aceasta este senzația pe care mi-o dă lenjeria de pat VIDA atunci când o privesc. Amestecul cromatic este compus din liniile albastre de grosime medie care sunt aplicate pe fundalul alb. Am acordat foarte multă atenție detaliilor: de aceea și marginile lenjeriei au un imprimeu subtil cu dungi subțiri albastre care oferă design-ului un look exclusivist.”

ADA - Relaxare în stil Scandinav 

 

”ADA este un nou model de lenjerie de pat în colecția noastră SCANDINAVIAN SENSE. Textilele din această colecție au ceritficare GOTS, poți citi mai multe despre colecția SCANDINAVIAN SENSE pentru dormitor, aici. Lenjeria de pat ADA este decorată cu linii albastre și de culoarea nisipului pe fundal alb și au câteva caracteristici speciale. Atunci când firele sunt vopsite înainte ca materialul să fie țesut, lenjeria devine foarte moale și plăcută la atingere. Iubesc sentimentul unei veri liniștite pe care această lenjerie de pat mi-o transmite. În plus, atunci când cumperi lenjeria de pat ADA, vei primi și un săculeț cu același design ca cel al lenjeriei pe care îl poți folosi pentru depozitarea jucăriilor sau a pantofilor atunci când călătorești și folosești astfel o alternativă prietenoasă cu mediul în locul pungilor din plastic.”

SIRI - plutește spre alte galaxii

 

”SIRI este o nouă lenjerie de pat cu un imprimeu foarte intreresant: constelații bej pe un fundal bleumarin. Această combinație cromatică scoate în evidență constelațiile care par astfel colorate în auriu, lucru care mi se pare foarte frumos. Oamenii au fost fascinați dintotdeauna de stele, zodii și acest lucru nu s-a schimbat în prezent. Pentru copiii și adolescenții interesați de astronomie, lenjeria SIRI este perfectă - sau poți visa că plutești spre alte galaxii și vei găsi noi perspective asupra vieții. În plus, lenjeria de pat este realizată din percal de foarte bună calitate, așa că sunt sigură că o să ai vise plăcute atunci când dormi în ea.”

Dacă îți place să privești stelele noaptea, citește mai multe despre cum poți avea un somn odihnitor în aer liber
 

Irina Social Media and Digital Coordinator JRO
Dobreanu Aurica

Interesanta ideea ,de a recomanda anumite modele .
Multumesc

Comments