Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Magazinele JYSK sunt deschise | Vezi programul fiecărui magazin
Săptămâna Somnului Scandinav | Până la 60% reducere la saltele, plăpumi, perne

 

VEZI OFERTELE
Lenjerie de pat alba cu flori mici galbene

Top 3 lenjerii recomandate de departamentul nostru de achiziții

Dată:

Categorie: Dormitor, Toate articolele

Cuvinte cheie: lenjerii de pat

Fiecare cameră din casa ta ar trebui să te facă să te simți confortabil, iar o lenjerie nouă de pat poate să aducă un pic de lux și prospețime în dormitorul tău. Atmosfera dormitorului tău este importantă pentru a avea parte de armonie, iar senzația pe care ți-o oferă țesătura moale atunci când o atingi, te invită să te relaxezi.

Odată cu noul sezon, introducem mai multe modele de lenjerii de pat care să te ajute să creezi un nou decor în dormitorul tău. Am întrebat-o pe Kathrine Møller Nielsen, Category Buyer pentru gama de lenjerii de pat, care sunt preferatele ei din noul sortiment și, ca întotdeauna, are câteva noutăți pentru noi și ne va spune povestea din spatele fiecărui model.

HELENE - te va face să tânjești după diminețile de duminică 

Lenejrie de pat albă cu flori mici galbene

„HELENE are imprimat pe fundalul alb o mulțime de mici flori galbene; lenjeria de pat are un aspect ușor strălucitor și o vei simți foarte fină la atingere. Acest design drăguț, simplu și jucăuș alături de materialul din 100% bumbac satinat, îmi amintește de o perioadă mai inocentă. O perioadă în care te plimbi pe un câmp cu flori, în timpul verii, și bee limonadă la umbra unui copac. O perioadă în care te culci în noaptea răcoroasă de vară nordică, cu o fereastră deschisă, astfel încât să auzi cântatul unei mierle în copacul din apropierea camerei tale. ”Kathrine spune cu o privire visătoare în ochi.

ELLEN – totul despre textilele realizate manual și culoare

Lenjerie de pat în violet deschis și verde deschis pe bară

„ELLEN este realizată din 100% bumbac moale, cu un design foarte simplu, monocrom, pe care îl poți asorta oricum dorești. Poți alege lenjeria de pat în galbenul anilor '70, violet deschis sau verde proaspăt în orice dormitor și îi va adăuga acestuia un aspect modern, tânăr și fresh. Într-un fel, designul simplu este, de asemenea, un memento pentru a mă lăsa să mă relaxez și să-mi iau timp pentru odihnă. Nu există modele prea încărcate sau detalii prea deranjante - doar textilele realziate manual și culoarea. "

OLIVIA - călătorește înapoi în timp 

Dormitor cu pat, lenjerie de pat și perne

„OLIVIA are un model dulce cu ramuri verzi și flori mici galbene pe un fundal purpuriu deschis. Acest tip de model inspirat de natură, cu aspect artizanal, te duce cu gândul înapoi la vremurile bune din anii' 70, fără să pierzi din vedere aspectul foarte contemporan. Este realziată din 100% bumbac percal, care este bumbacul nostru de cea mai bună calitate. OLIVIA este puțin tare la atingere și foarte durabilă, așa că te vei putea bucura de ea pentru mulți ani”, a încheiat Kathrine descrierea celor trei lenjerii de pat favorite din acest sezon.