Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

URBAN JUNGLE: Trendul exotic care aduce plantele în centrul atenției

Dată:

Categorie: Inspirație, Toate articolele

Cuvinte cheie: urban jungle, decoratiuni exotice, stiluri de amenajare

Ne place din ce în ce mai mult să călătorim și visăm la destinații de vacanță din ce în ce mai îndepărtate. Ce frumos ar fi să petrecem o săptămână în Playa del Carmen din Mexic, unde apa este de un albastru incredibil de limpede, în Curacao, Insulele Caraibe, unde poți vedea cei mai frumoși recifi de corali, sau în Anguilla, unde nisipul este atât de alb, încât ți-e greu să îl privești fără ochelari de soare. Bineînțeles, de cele mai multe ori doar visăm la astfel de destinații exotice și ajungem, cel mult, pe o plajă din Croația, într-un sătuc din Grecia sau într-un bar din Vama Veche.  

Dacă îți plac destinațiile exotice, atmosfera tropicală, plantele luxuriante și culorile specifice zonelor de coastă ale insulelor unde e mereu cald, atunci vei iubi noul trend popular anul acesta: URBAN JUNGLE.

Numele trendului nu face referire la agitația orașului, unde numai cei mai grăbiți, mai agresivi și mai certăreți din trafic câștigă. Dimpotrivă. Stilul de amenajare URBAN JUNGLE este relaxat, pozitiv, luminos, plin de culoare și de viață.


URBAN JUNGLE
Decorațiuni URBAN JUNGLE: pernele deco SOTSTARR, KONGSSPIR și SKOGBINGEL și pătura BELLIS

INSPIRAȚIE DIN CUBA ȘI HAVANA

Stilul URBAN JUNGLE înglobează mai multe trenduri foarte populare în acest an, printre care culoarea verde crud sau greenery, desemnată culoarea anului 2017, printurile tropicale și folosirea plantelor naturale în decorarea interioarelor. Natura se mută înăuntru, iar obiectele și amenajările sunt inspirate de atmosfera de vacanță specifică Havanei. Culorile preferate sunt albastru deschis, verde crud și tonuri de galben pal, iar printurile specifice sunt cele florale și botanice. În contrast cu trendul Dark Deco, în cazul URBAN JUNGLE materialele textile sunt diafane, iar piesele de mobilier sunt realizate din materiale ușoare. 

Stilul URBAN JUNGLE

Suport de lumânare GILLIS, pernă deco LUND, măsuță de cafea LEJRE și fotoliu EGEDAL.  

CULORI PUTERNICE ȘI IMPRIMEURI VESELE  

Plantele, fructele, animalele și păsările sunt obiectele de decor prin care natura este adusă în interiorul locuinței. Folosește perne imprimate cu ananas sau papagali, suporturi de lumânare cu frunze de palmieri sau cutii decorative cu flori dacă îți dorești o casă în stil URBAN JUNGLE, în care să te simți ca într-o vacanță la tropice. Pentru a păstra un echilibru vizual plăcut ochiului, îmbină-le cu obiecte de culori deschise și in materiale naturale, care nu vor încărca foarte mult spațiul. 

URBAN JUNGLE trend

Ghiveci VILHEM, flori artificiale TORGEIR, flori artificiale EJNER,  vază din sticlă EJLAR și cutie decorativă TORMOD.   

PLANTE VERZI

Plantele verzi sunt o soluție la îndemână și puțin costisitoare pentru a creea o atmosferă URBAN JNGLE în casă. Cu cât mai multe plante, cu atât mai bine. Pe lângă aspect, climatul din casă se va îmbunătăți, datorită proprietăților de purificare a aerului pe care plantele le au. 


URBAN JUNGLE lumanari HALLDOR


Set de 3 lumânări HALLDOR cu suport din sticlă. 

URBAN JUNGLE

Ornament AMDAHL în formă de cactus și vază CADDY

URBAN JUNGLE

Un balcon decorat cu plante și felinare în stil URBAN JUNGLE este o oază de relaxare vara.