Lenjerie de pat și cearsafuri pentru copii și bebeluși

Somnul copilului tău este foarte important pentru ca el să cerască sănătos și fericit. Vezi gama noastră de cearșafuri pentru copii și bebeluși. 
2 produse
  2 produse

  Cearşafuri de bebeluşi şi copii pentru copilul tău

  Copiilor le trebuie multă odihnă pentru a avea energie ca să înveţe şi să crească. De aceea, atunci când vine timpul să creezi un spaţiu de dormit plăcut şi confortabil pentru copilul tău, ai de luat în considerare mai multe aspecte. Unul dintre lucrurile cele mai importante este, bineînţeles, stratul de bază. Odată salteaua aşezată la locul ei, este momentul să te gândești și la un cearşaf. La JYSK vei găsi cearşafurile de bebeluşi şi copii de care ai nevoie pentru a crea un pat neted şi confortabil pentru copilul tău.

  La JYSK poţi să alegi dintre mai multe tipuri de cearşafuri de bebeluşi şi copii, iar toate modelele poartă eticheta Oeko-Tex. Standardul Oeko-Tex reprezintă garanţia ta privind verificarea produselor pentru depistarea agenţilor de colorare şi a substanţelor chimice dăunătoare pentru sănătate.

  Poţi să achiziţionezi cearşafuri de bumbac de bebeluşi şi copii; îți oferim, de asemenea, cearşafuri impermeabile pentru ambele grupe de vârstă. Cearşaful impermeabil se ataşează de saltea cu benzi elastice pentru a o proteja de umezeală pe timpul nopţii.

  Accesează selecţia noastră de cearşafuri de bebeluşi şi copii pe această pagină sau intră în magazinul JYSK din zona ta pentru mai multe sfaturi şi îndrumări.