SALTELE SUPERIOARE, TOPPERE ȘI PROTECȚII DE SALTEA

O saltea superioară din spumă cu memorie sau un topper îți aduce trei avantaje majore: îți protejează salteaua de uzură, îi prelungește durata de viață și îți sporește confortul oferit de salteaua principală pe care o ai în dormitor. Vezi gama noastră extinsă de saltele superioare, toppere și protecții de saltea. Iar dacă vrei să știi ce trebuie să iei în considerare atunci când alegi salteaua superioară, urmărește ghidul nostru pentru alegerea saltelei superioare. Adaugă și o protectie impremeabilă pentru saltea ca să îi prelungești viața. 

Ghid despre cum să alegi salteaua superioară.

  Dormitor - Saltele superioare

  O ofertă excelentă
  Saltea super. 80x200 GOLD T30 WELLPUR
  300 Lei/buc
  599 Lei /buc
  REDUCERE 49%
  gold
  O ofertă excelentă
  Saltea superioară 80x200 GOLD T110 WELLP
  600 Lei/buc
  1199 Lei /buc
  REDUCERE 49%
  gold
  Protecție sal 80x200 PLUS T45 DREAMZONE
  135 Lei/buc
  299 Lei /buc
  REDUCERE 54%
  plus
  Saltea super. 80x200 PLUS T50 DREAMZONE
  2 buc. la 349 Lei
  349 Lei /buc
  CAMPANIE
  plus
  Saltea Sup. 80x200 GOLD T60 DREAMZONE
  425 Lei/buc
  849 Lei /buc
  REDUCERE 49%
  gold
  Exclusiv Online
  Saltea super. 80x200 GOLD T40 WELLPUR
  2 buc. la 649 Lei
  649 Lei /buc
  CAMPANIE
  gold

  O saltea superioară pentru protecţia saltelei

  Pentru ca salteaua să reziste vreme îndelungată, îți recomandăm să utilizezi o saltea superioară de calitate pentru protecţia împotriva uzurii.

  De obicei, salteaua superioară este utilizată ca strat de protecţie peste salteaua cu cadru, arcuri sau spumă. Salteaua superioară păstrează forma saltelei de dedesubt şi asigură un mediu mai curat pentru pat, deoarece absoarbe o parte din transpiraţia corpului în timpul nopţii. Transpiraţia nu mai intră în contact direct cu salteaua, ceea ce ajută la prelungirea duratei de viaţă a acesteia.

  O saltea superioară pentru mai mult confort

  Salteaua superioară oferă un grad mai mare de confort şi poate compensa faptul că salteaua ta este prea tare sau prea moale. De asemenea, va fi mai uşor să faci patul, deoarece poţi să pui un cearsaf doar peste salteaua superioară. În ghidul nostru despre cearşafuri de pat poţi afla mai multe informaţii despre diversele tipuri de cearşafuri pe care ți le oferim şi despre modul de utilizare a acestora.

  Protecție pentru saltea care îi prelungește durata de viață

  Poţi să protejezi salteaua cu ajutorul unei protecţii pentru saltea, care este mai subţire decât salteaua superioară şi se fixează cu benzi elastice în colţuri. Protecţia pentru saltea este fixată de saltea cu benzi, fiind totodată simplu de scos şi de spălat.

  La JYSK vei găsi o selecţie variată de saltele superioare şi de protecţii pentru saltea, de diverse dimensiuni la preturi excelente.