Perne groase pentru canapeaua ta din paleți

Te-ai alăturat tendințelor și ți-ai făcut propriul mobilier din paleți? Adaugă finisajul final al proiectului cu perne pentru paleți de la JYSK! Vei găsi trei dimensiuni de perne, care se potrivesc cu dimensiunile paleților. Perna pentru șezut are 120x80 cm si se potriveste perfect pe suprafața unui palet. Pernele pentru spătar sunt disponibile în două dimensiuni, 120x40 cm și 60x40 cm. Lățimea pernei se potrivește cu latura lungă și, respectiv, scurtă, a paletului. Astfel vei avea întregul palet acoperit și vei avea parte de mai mult confort, atât pe șezut, cât și pe spătarul canapelei tale.

0 produse
  0 produse

  Mobilier din paleți pentru un loc confortabil în grădină

  Cumpără-ți perne pentru paleți - indiferent dacă ai nevoie de o pernă pentru șezutul sau pentru spatele noii tale canapele din paleți. Pernele pentru paleți sunt ideale și pentru alte locuri din grădina ta, de exemplu pentru scaunele din lemn masiv, sau ca perne pe o bancă de grădină.

  Creează-ți propriul mobilier din paleți cu perne moi pentru paleți

  O canapea din paleți se potrivește în orice balcon, terasă sau grădină. Lemnul îi conferă un aspect natural și rustic, iar dacă adaugi pernele elegante pentru paleți de la JYSK, vei înfrumuseța aspectul și canapeaua te va invita să te așezi și să te relaxezi. O canapea din paleți poate fi realizată pe dimensiunea și forma pe care le dorești și astfel se va potrivi foarte bine în spațiul tău exterior.

  Nu ești sigur cum să începi să-ți faci propriul mobilier din paleți pentru grădină? Din fericire, este un proiect destul de simplu și suntem bucuroși să te ajutăm! Citiți ghidul nostru despre cum să-ți faci propriul mobilier de grădină din paleți.