Scaune elegante din lemn masiv pentru grădină

Scaunele din lemn masiv pentru grădină sunt o parte obligatorie a mobilierului de pe terasă, balcon sau din grădină. Scaunele de grădină din lemn masiv sunt realizate dintr-un material natural, frumos și elegant, care necesită îngrijire sub formă de șlefuire și tratament cu ulei pentru a împiedica lemnul să se crape și să se usuce - durata de viață a scaunului se prelungește. Scaunele din lemn masiv pentru gradina de la JYSK sunt vopsite sau tratate cu ulei în avans pentru a le face mai rezistente la intemperii și vânt. Alege scaune pliabile, scaune fixe și scaune stivuibile din lemn masiv de eucalipt sau tec.

Vezi gama noastră de scaune de grădină din lemn masiv și bănci. Alege un scaun sau o bancă pentru grădină care îți vor asigura confortul în momentele de relaxare în aer liber. 

Citește și cum să întreții mobilierul de grădină din lemn.

  Scaune de grădină - Lemn Masiv

  O ofertă excelentă
  Scaun reglabil KAMSTRUP lemn esență tare
  265 Lei/buc
  549 Lei /buc
  REDUCERE 51%
  Numai în magazine
  Scaun pliabil EGELUND lemn esență tare
  175 Lei/buc
  349 Lei /buc
  REDUCERE 49%
  Scaun pliabil VESTERHAVET tec
  450 Lei/buc
  899 Lei /buc
  REDUCERE 49%
  Exclusiv Online
  Scaun VAXHOLM lemn esență tare
  2 buc. la 799 Lei
  799 Lei /buc
  CAMPANIE
  Exclusiv Online

  Mobilier de grădină certificat FSC®

  FSC (Forest Stewardship Council) este un ONG recunoscut la nivel internațional. Eticheta FSC reprezintă certificarea faptului că lemnul folosit provine din surse responsabile și că activitatea economică îmbunătățește condițiile de viață ale populației din unele dintre cele mai sărace țări ale lumii.

  Citește mai mult despre certificarea FSC, aici.