Seturi de grădină din lemn masiv

Îmbunătățește-ți grădina, balconul sau terasa cu seturile noastre de grădină din lemn masiv. Aceste seturi, compuse dintr-o masă și patru scaune, îți vor transforma exteriorul într-un spațiu elegant și primitor. Toate produsele noastre din lemn sunt certificate FSC®, ceea ce înseamnă că lemnul folosit în fabricarea acestora provine din surse durabile.

Alegerea setului perfect 

Când alegi setul de grădină potrivit, este important să iei în considerare câteva aspecte. Dimensiunea, scopul, culoarea și stilul sunt elemente cheie. Fie că dorești un loc liniștit pentru citit sau un spațiu unde să organizezi petreceri, avem o varietate de seturi care să se potrivească nevoilor tale.

Beneficiile lemnului masiv 

Lemnul masiv este o alegere excelentă pentru mobilierul de grădină datorită durabilității, aspectului natural și confortului. Avem disponibile mai multe nuanțe de negru, alb, maro și combinații de negru și maro, pentru a se potrivi oricărui stil de exterior.

Îngrijirea seturilor de grădină din lemn masiv

Îngrijirea mobilierului din lemn masiv este esențială pentru a menține frumusețea și durabilitatea acestuia. Aceste seturi din lemn masiv beneficiază de tratamente periodice cu ulei pentru a prelungi durata de viață și a menține aspectul natural. Pentru curățare, folosește o perie înmuiată în apă și săpun, astfel îndepărtând murdăria fără a deteriora suprafața. Deși lemnul masiv este rezistent, dacă este posibil, îți recomandăm să depozitezi mobilierul într-un spațiu acoperit pe durata iernii pentru a-i asigura protecția maximă. Seturile vin în diferite dimensiuni, toate incluzând o masă și patru scaune.