Suporturi stabile pentru umbrele de grădină

Vezi gama noastră de suporturi și stative pentru umbrele de grădină, care te vor ajuta să fixezi mai bine umbrela de soare, indiferent unde vrei să o pui - pe terasă, balcon sau grădină. Să alegi o baza pentru umbrelă depinde în primul rând de tipul de umbrelă de soare cu care ar trebui să se potrivească. Uită-te la specificațiile umbrelei pentru a vedea care este grosimea țevii. La JYSK vei găsi suporturi de umbrelă din plastic, piatră sau granit cu o greutate de până la 40 kg. Un suport pentru umbrelă poate fi greu și dificil de mutat, așa că poți alege să cumperi un model cu roți și mânere sau cu brat care are o functie retractabila. Fii conștient că nu toate picioarele de umbrelă sunt rezistente la îngheț. O umbrelă sau un parasolar te va proteja de soare sau de ploaie și îți vor proteja mobilierul de grădină pentru a te bucura de relaxare în aer liber. 

Cât de greu ar trebui sa fie suportul de umbrelă?

Suportul de umbrelă din plastic are o capacitate de 12 litri, este ușor de luat în excursii și poate fi umplut cu apă sau nisip, deci este suficient pentru a ține o umbrelă de soare.
Suporturile de umbrelă din granit cântăresc 35 kg, 40 kg sau 45 kg. Cu cât umbrela este mai mare, cu atât mai greu trebuie să fie și suportul de umbrelă. Acest lucru este valabil și în cazul în care bate vântul în zonă. Dacă optezi pentru un suport greu, ar fi recomandat să alegi unul cu roți și mâner pentru a-l putea manevra mai ușor.