Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Fotolii sufragerie

7 fotolii din noua gamă de mobilier interior 2018-2019

Atunci când vrei să te odihnești, seara, în fața televizorului, cu o carte bună în mână sau în fața serialului tău preferat de pe Netflix, un fotoliu confortabil e cel mai bun partener pentru momentele de relaxare. În timp ce canapeaua e pentru toată familia, fotoliul e locul unde te poți retrage, departe de agitația făcută de copii, într-un colț mai liniștit, doar al tău.

Începând din acestă toamnă, gama de fotolii de la JYSK a fost înnoită cu modele inedite, cu design atractiv și variat, astfel încât să găsești ceva potrivit pentru casa ta indiferent de stilul care predomină în locuință.

Îți prezentăm mai jos șapte fotolii noi din gama noastră, din care îl poți alege pe cel care te va ajuta să te relaxezi în sufragerie sau dormitor, în timp ce stai confortabil și îți petreci timpul liber așa cum îți place. 

fotoliu sufragerie

Fotoliul PETERSBORG roz

Fotoliul PETERSBORG este preferatul nostru. Designul este clasic, cu cadru din lemn masiv de stejar și picioare sculptate în stilul mobilierului de cabană montată, cu tapițerie prevăzută cu nasturi care îi accentuează aspectul tradițional. Culoarea, însă, este opusul clasicului. Rozul pastelat face din acest model de fotoliu o piesă de mobilier care va atrage atenția în orice încăpere, mai ales dacă îți dorești un element jucăuș, boem și feminin în casa ta.

PETERSBORG este un model de fotoliu care există de câțiva ani în gama noastră, pe culoarea gri, iar acum am introdus și varianta mai veselă și mai optimistă.       

 
fotoliu balansoar sufragerie

Balansoarul LANGESUND

O variantă mai distractivă și mai modernă a clasicului fotoliu este un fotoliu balansoar. Balansoarul LANGESUND, cu design simplu, minimalist, de inspirație scandinavă, și culoare albă, este o piesă de mobilier pe care o vei aprecia mai ales dacă spațiul în care locuiești este mic. Culoarea deschisă te ajută să creezi impresia de spațiu aerisit și mare, iar dimensiunile mici te ajută să nu îți aglomerezi casa în exces. În plus, vei vedea că e mult mai distractiv să stai într-un balansoar în timp ce povestești seara, la un pahar de vin, cu partenerul, sau în timp ce te uiți la ultimul episod din The Big Bang Theory.

 

Fotoliul POMOSE

Fotoliul POMOSE

Dacă ești în căutarea unui fotoliu cu design masculin, serios, neutru, atunci alege POMOSE, pe care îl poți vedea aici. Șezutul tapițat, cu aspect clasic, este umplut cu spumă  poliuretanică groasă, care te va ajuta să stai confortabil.  În contrast cu cadrul de dimensiuni mari, picioarele din metal de culoare neagră sunt subțiri și vin ca element modern, industrial, ceea ce îi conferă acestui fotoliu un aspect inedit.

 

fotoliul din ratan pentru sufragerie

Fotoliul LISELEJE

LISELEJE este un fotoliu care iese în evidență în gama noastră. Îl poți vedea aici. Realizat din ratan de culoare naturală, este o piesă de mobilier potrivită pentru spații boeme, creative, în stil romantic sau rustic. Dacă vrei să îl scoți mai mult în evidență, îl poți folosi și într-o cameră de zi sau un dormitor cu mobilier minimalist. Spătarul înalt și șezutul înclinat după forma corpului te ajută să stai mai confortabil. Noi am ales fotoliul LISELEJE ca piesă principală pentru amenajarea unui apartament în stilul CREATIVE MIND, despre care poți citi mai multe aici

 
fotoliu sufragerie velur

Fotoliul UDSBJERG bleumarin

Varianta colorată a fotoliului UDSBJERG, prezent în gama JYSK și anul trecut, iese în evidență prin materialul catifelat al tapițeriei, de culoare albastru închis. Husa rezistentă din velur îi conferă un aspect stilat și elegant. Modelul are o siluetă simplă, compactă, ceea ce îl face potrivit pentru apartamente mici. În amenajarea pe care am realizat-o folosind trendul THE THINKER, una dintre cele trei tendințe ale acestui sezon, fotoliul UDSBJERG are un loc central. Poți citi aici mai multe despre tendința THE THINKER

 

Fotoliul TEBSTRUP

Fotoliul TEBSTRUP

La granița dintre scaun de dining și fotoliu, TEBSTRUP are un design retro datorită spătarului rotunjit, cu cadru din lemn și șezut tapițat de culoare gri, o culoare care predomină în designul scandinav. Este o soluție potrivită  pentru cei aflați în căutarea mobilierului minimalist sau a unui fotoliu care să îi ajute să salveze spațiu. De asemenea, dacă îți dorești un colț cu o masă și două fotolii, dar nu crezi că ai îndeajuns loc, nu trebuie să faci un compromis și poți alege două fotolii TEBSTRUP.

 

fotoliu sufragerie stil clasic

Fotoliul GEDVED gri închis

GEDVED este un clasic în gama noastră pentru sufragerie, care include și canapeaua GEDVED disponibilă în mai multe culori și mărimi și fotolii taburet. Așadar, dacă îți dorești o sufragerie în stil tradițional, unitară, care să arate bine fără ca tu să îți faci prea multe bătăi de cap despre cum să combini piesele de mobilier, GEDVED este o soluție foarte bună. În acest sezon am introdus și varianta de fotoliu GEDVED în culoarea gri închis, cu picioare din lemn de culoare natur.