Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

CREATIVE MIND

Tendințe noi: Creative Mind pentru iubitorii stilului boem

Dată:

Categorie: Inspirație, Toate articolele

Toamna aceasta, un nou trend este popular în designul interior, CREATIVE MIND, o tendință care combină imprimeuri feminine cu detalii etnice, pentru a da naștere unui ambient primitor și atrăgător. Influențat de stilul boem și de perioada hippie, CREATIVE MIND este un stil pe care îl vor aprecia cei care iubesc libertatea și diversitatea anilor '60. 

Urmând tendința CREATIVE MIND îți poți amenaja sufrageria cu mobilier de dimensiuni mici, care să lase spațiul liber și să dea senzația unei camere aerisite și curate. De exemplu, fotoliile PETERSBORG cu tapițerie roz sau LISELEJE din ratan sunt obiecte de mobilier potrivite tendinței, care îți aduc confort în camera de zi.


Cu combinații de materiale moi și sofisticate, precum lemn și catifea, acest trend transformă o cameră într-un spațiu neobișnuit și imprevizibil. Cel mai important atu al acestui trend este experimentarea cu amestecuri neobișnuite de materiale, forme sau imprimeuri. Nu trebuie să îți impui limite și poți face alegeri curajoase, care surprind. Combină, de exemplu, scaunele de dining MAMMEN în diverse culori cu masa de bucătărie RINGSTED cu design al anilor '70. 


Schema de culori în trendul CREATIVE MIND este bazată pe tonuri deschise, care se completează unele pe celelalte, nuanțe delicate, condimentate din când în când cu galben muștar care să atragă privirile. 


Imprimeurile de pe decorațiunile textile și de pe obiectele ceramice sunt un amestec de vintage și oriental, cu tehnici de imprimare precum paisley și block printing. Creează mici colțuri cu obiecte decorative care spun aceeași poveste. Nu e nevoie ca obiectele să aibă un anumit rol, ci doar să se potrivească unul cu celălalt și să se scoată reciproc în evidență pentru a te face fericit. 

Un design interior în care ies în evidență soluțiile inedite, cărora li se alătură elemente jucăușe, poate să îli aducă un plus de inspirație și să te ajute să fii mai creativ. 


CREATIVE MIND este unul dintre cele trei trenduri de amenajare interioară populare în sezonul toamnă-iarnă 2018/2019. Echipa noastră de Range and Design a definit cu atenție trendurile acestei toamne și a selectat produsele care să se potrivească fiecărui trend. Te poți inspira și din celelalte trenduri: THE THINKER și HUMAN NATURE