Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
THE THINKER

Tendințe noi: The Thinker, pentru spații de reflecție

Dată:

Categorie: Inspirație, Trenduri

Unul dintre cele trei trenduri ale acestei toamne este THE THINKER, care reprezintă spațiile calme și relaxante. 

Tendința THE THINKER țintește spre simplitate și armonie, avându-și rădăcinile și sursa de inspirație în minimalismul stilului de viață scandinav. Spațiile amenajate sunt calme, cu mici colțuri liniștite în care poți medita și te poți bucura de prezent. Relaxează-te în fotoliul POMOSE cu o carte bună sau pur și simplu pierde-te în gândurile tale în timp ce stai confortabil. 

 


Culorile caracteristice trendului THE THINKER sunt albastru, gri și negru, iar contrastele care pot distrage atenția lipsesc. Tonurile clasice și stilate, împreună cu amestecul dintre nou și vechi, dau naștere unei atmosfere liniștite, meditative.   


Un perete este decorat cu raftul HEJLSMINDE, din care o parte este lăsat liber pentru a-i permite ochiului să se odihnească. Un colț mai întunecat este luminat cu veioza HELGI din metal alb, cu un design modern și ușor de asortat.  

 

 

 

 


Cu un focus pe elemente geometrice curate, această tendință lasă loc pentru reflecție și conferă un lool Scandinav contemporan. Materiale precum metalul, sticla, ceramica și lemnul se îmbină pentru a da naștere unui aspect elegant și curat. 

Banca AALBORG poate fi folosită pe hol sau în sufragerie și vei avea un produs cu dublă funcționalitate - te poți așeza comod și în același timp ai un spațiu de depozitare în plus, în cutiile de depozitare HAAGEN.

 

 

 

 

 


Creează un spațiu de odihnă în dormitor, atât de frumos și confortabil încât îți poți petrece aici întreaga zi. În această amenajare, lenjeria de pat KATJA este asortată cu cadrul de pat KONGSBERG:

 

 

 

 

 


THE THINKER este una dintre cele trei noi tendințe ale acestui sezon. Echipa noastră de Range and Design a definit cu atenție trendurile acestei toamne și a selectat produsele care să se potrivească fiecărui trend. Te poți inspira și din celelalte trenduri: CREATIVE MIND și HUMAN NATURE.