Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Taburet alb cu pătură și ceainic, cană și boluri

9 sfaturi prin care poți avea o casă mai călduroasă în această iarnă

Te gândești cum să scazi factura la încălzire în această iarnă? Există mai multe lucruri pe care le poți face pentru a te bucura de o casă călduroasă pe perioada sezonului rece - pe lângă faptul că este foarte plăcut să te învelești noaptea cu o plapumă confortabilă și calduroasă de iarnă. Am făcut o listă cu sfaturi de la 9 la 1 despre cum să te bucuri de mai multă căldură iarna asta și să adaugi o notă elegantă casei tale în același timp.

9. Înconjoară-te cu atmosfera „hygge”

Fotoliu alb și puf cu tapițerie de pluș într-o cameră de zi elegantă

 

Mobilierul moale și confortabil, cum ar fi un fotoliu cu tapițerie de pluș, creează o senzație de căldură și confort care te pot face să scazi căldura din apartament.

8. Înfășoară-te cu o pătură calduroasă

Multi-coloured and beige throws
Pătură TUSENFRYD 130x180 mix
TUSENFRYDPătură TUSENFRYD 130x180 mix
2 buc. la 229 Lei
159 Lei /buc
Pătură TUSENFRYD 130x180 bej
TUSENFRYDPătură TUSENFRYD 130x180 bej
2 buc. la 229 Lei
159 Lei /buc

 

Pune o pătură frumoasă pe fotoliu, astfel încât totul să fie pregătit pentru momentele în care dorești să te ghemuiești cu o carte interesantă, o revistă sau să te uiți la emisiunea ta preferată.

7. Băuturi delicioase care să te încălzească

 

O ceașcă în care ai pus ceai fierbinte și delicios sau ciocolată te poate încălzi și din interior, dar și din exterior. Pentru că îți vei putea menține mâinile calde atunci când ții cana.

6. Rămâi încălzit după duș

 

Un duș rapid te poate face să te simți mai relaxat și încălzit. Asigură-te că după ce ieși din baie ai la dispoziție un halat de baie pe care îl vei putea îmbrăca imediat ce te-ai uscat cu prosopul. De asemenea, păstrează și niște papuci călduroși în apropierea băii.

5. Bucură-te de o casă confortabilă, cu decorațiuni în culori calde

Cushion, vase and candlestick on a sideboard

 

Anumite culori pot declanșa un sentiment de căldură atunci când le privim. De aceea le numim „culori calde”: maro, roșu, portocaliu și galben, iar nuanțele lor diferite ne amintesc de soare și de focurile de tabără. Folosește-le în decorul ccasei tale pentru a obține un sentiment cald și primitor.

4. Aprinde lumânări și becuri cu lumină caldă

 

Lumânările nu vor încălzi camera și nu vor economisi energie. Dar dacă vei urmări flacăra pâlpâitoare, aceasta te va face în continuare să te simți încălzit. De asemenea, poți folosi lumânări cu lumini LED dacă preferi o alternativă sigură și sănătoasă, care nu arde.

3. Perdelele pot împiedica frigul să pătrundă în casa ta

 

Dacă tragi perdelele sau jaluzelele înainte de a merge la culcare, poți reduce curentul de aer și pierderile de căldură care se realizează prin ferestre. Perdelele pot fi folosite și pentru a separa zonele dintr-o cameră. Citește mai multe despre cum poți folosi perdelele pentru a-ți schimba casa.

2. Covoarele îți pot menține picioarele calde

 

Covoarele adaugă un strat suplimentar de izolație pe podea, care împiedică frigul să pătrundă. În multe cazuri, covoarele vor oferi, de asemenea, o suprafață care se simte mai plăcut pentru picioarele tale decât podeaua goală. Vezi mai multe beneficii ale covoarelor în acest articol.

1. Cum să te încălzești în nopțile de iarnă

Nimic nu îți poate strica somnul precum clănțănirea dinților și pielea de găină. Ia-ți o plapumă călduroasă pentru sezonul rece, care îți va ține de cald noaptea, astfel încât să te poți trezi odihnit și energizat, gata pentru o nouă zi.

 

 

Descoperă mai mult

MARKSKEL: gama de mobilier cu note rustice

MARKSKEL: gama de mobilier cu note rustice

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood