Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Design scandinav și gamă variată:  JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Bestsellerele anului 2019: piese de mobilier și produse pentru somn

Bestsellerele anului 2019: Piesele de mobilier și produsele pentru somn preferate de clienții JYSK

Dată:

Categorie: Toate articolele, Camera de zi, Dormitor

Cuvinte cheie: gama mobilier dining, gama mobilier dormitor, gama mobilier sufragerie, cele mai vandute produse in anul 2019

La finalul anului 2019 ne aducem aminte care au fost produsele preferate ale clienților noștri pe tot parcursul acestui an, cele care se află în top ca fiind cele mai apreciate de către aceștia. Ca în fiecare an, retrospectiva pieselor de mobiler și a produselor pentru dormit include articole prezente în topul anilor trecuți și ne arată că designul și calitatea au câștigat încrederea clienților JYSK.  

BESTSELLER CATEGORIA PERNE - TRONFJELLET

 

Perna preferată de clienții noștri este realizată din materiale de calitate, cu umplutură aerisită din fibră de poliester siliconizat și țesătură fină. Poate fi spălată la mașină la o temperatură de maxim 60 de grade. 

BESTSELLER CATEGORIA PLĂPUMI - ULVIK

 

Pe locul 1 la această categorie se află plapuma ULVIK, cu umplutură din fibră de poliester siliconizat și o tesătură moale. Plapuma ULVIK este din categoria Călduroasă și are un grad de izolare mediu. 

BESTSELLER CATEGORIA CANAPELE - HEJLS

 

În acestă categorie am inclus toate tipurile de canapele - stât pe cele simple, cât și pe cele extensibile, cu șezlong sau colțare. Canapeaua preferată este HEJLS, o canapea extensibilă care se remarcă prin funcționalitate, aspect simplu și practic. Atunci când ai nevoie de un spațiu în plus pentru dormit, HEJLS se transformă într-un pat confortabil. 

BESTSELLER CATEGORIA DULAPURI - VINDERUP

 

VINDERUP este printre cele mai încăpătoare dulapuri din această categorie și în topul preferințelor clienților noștri. Și este ușor să întelegem de ce: are un preț bun, un design simple ce se poate integra cu ușurință în dormitoarele moderne și este prevăzut cu 4 rafturi, 2 bare pentru umerașe și 3 sertare. 

BESTSELLER CATEGORIA SALTELE - WELLPUR GOLD F85

 

Calitatea saltelelor este foarte importantă pentru noi, deoarece suntem o companie specializată în produse destinate somnului. De aceea, ne bucurăm să vedem că și în acest an, salteaua preferată de clienții noștri este una de foarte bună calitate și face parte din categoria GOLD. WELLPUR GOLFD F85 este o saltea luxoasă, umplută cu spumă poliuretanică și acoperită cu un strat suplimentar de spumă cu memorie AIR ce contribuie la ameliorearea tensiunii musculare. 

BESTSELLER CATEGORIA LENJERII DE PAT - STELLA

 

Bumbacul satinat din care este realizată lenjeria STELLA a fost aleasă de foarte mulți clienți datorită țesăturii moale și pufoase care oferă un plus de confort în dormitor. 

BESTSELLER CATEGORIA BUFETE - JUNGEN 

 

Bufetul JUNGEN este foarte ușor de integrat în sufragerie, iar înălțimea îl face util și pentru depozitarea decorațiunilor sau a cărților. De asemenea, compartimentarea inteligentă te ajută să îl folosești pentru depozitarea lucrurilor de dimensiuni diferite. 

BESTSELLER CATEGORIA SETURI DE DINING - EJBY

 

Cel mai apreciat set pentru zona de dining este setul de culoare albă format din masă și 4 scaune EJBY. Dimensiunile reduse și culoarea albă fac ca acest set să se integreze cu ușurință în orice bucătărie modernă. Scaunele și masa sunt rezistente, cu picioare realizate din lemn masiv de pin. 

BESTSELLER CATEGORIA SETURI PENTRU TERASĂ - ULLEHUSE

 

ULLEHUSE este un set de terasă cu suficiente locuri pentru toată familia ca să petreceți cât mai mult timp în aer liber. Realizat din oțel și pliratan, setul de terasă ULLEHUSE are și o masă prevăzută cu un spațiu de depozitare pentru cărți, reviste sau alte obiecte de care ai nevoie atunci când te relaxezi pe terasă. Canapeaua cu perne moi și confortabile te va face să îți dorești să petreci cât mai mult timp în aer liber. 

BESTSELLER CATEGORIA COMODE - VEDDE CU 3 SERTARE

 

Prezentă și în acest an în topul comodelor preferate de clienții JYSK, comoda VEDDE cu 3 sertare și aspect de stejar sălbatic este printre cele mai populare piese de mobilier ale acestei game. Designul modern și compact te ajută să o integrezi cu ușurință în diverse camere ale casei și să depozitezi în ea obiecte de care ai nevoie în mod curent.