Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Piscina în aer liber cu zonă de relaxare lângă piscină

Creează o zonă de relaxare lângă piscină unde să te răcorești pe timpul verii

Piscinele sunt locuri ideale pentru adunări în sezonul cald, iar majoritatea proprietarilor de piscine ar recunoaște probabil că petrec mai mult timp lângă piscină decât în piscină.

Ce tip de mobilier este potrivit pentru zona de relaxare din apropierea unei piscine? În primul rând, scaunele și mesele de lounge trebuie să fie rezistente la umezeală și intemperii pentru a te bucura de ele cât mai mult timp. Deși nu toate tipurile de lemn se descurcă bine atunci când sunt lăsate în permanență afară, acestea pot fi tratate. Scaunele, mesele și șezlongurile din metal pot fi mai rezistente la ploaie și vânt și pot rezista ani de zile.

Șezlongul UBBERUP din oțel și poliratan face parte din colecția UBBERUP care include șezlonguri în cinci culori diferite și o canapea lounge cu 2 locuri.

Obține cele mai bune sfaturi pentru a alege șezlongul potrivit

Poți folosi șezlongul așa cum este sau îl poți face și mai confortabil dacă adaugi perna STOREHOLM.

Pentru zona ta de relaxare lângă piscină, ai nevoie de mobilier ușor de curățat și întreținut. Apa sărată sau apa cu clor, soarele, vântul și ploaia îți pot afecta mobilierul. Alege un mobilier care este ușor de curățat și asigură-te că îndepărtezi murdăria și urmele de la loțiunile pentru soare de cel puțin două ori pe an.

Scaunele de grădină NAGELSTI au spătar și șezut dintr-o țesătură din plasă rezistentă țesută din fire de poliester acoperite cu plastic, care nu necesită întreținere, nu se decolorează, se usucă rapid și sunt ușor de curățat. Masa de grădină TAGEHOLM are un cadru din aluminiu care nu rugineste. Blatul mesei este realizat din lemn artificial - un material care nu necesită întreținere, care este durabil și rezistent la intemperii.

Mobilierul din răchită este o alegere populară și pentru spațiile exterioare. Mobilierul din poliratan îți oferă același aspect și stil ca și răchita naturală și este potrivit pentru utilizarea pe termen lung în exterior.

Scaunul BANDSBJERG are cadrul din oțel și spătarul și sezutul din poliratan - un tip de răchită sintetică ușoară. Este rezistent la uzură, are protecție UV și este rezistent la intemperii.

Descoperă mai mult

Alege pavilionul potrivit pentru grădina ta

Alege pavilionul potrivit pentru grădina ta

Trambuline: 7 lucruri pe care să le iei în considerare înainte de a cumpăra una

Trambuline: 7 lucruri pe care să le iei în considerare înainte de a cumpăra una

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Ce trebuie să iei în considerare când alegi mobilierul de grădină

Ce trebuie să iei în considerare când alegi mobilierul de grădină