Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Șezlong dublu pe o terasă din lemn

Cum să alegi șezlongul potrivit pentru terasa sau grădina ta

Cel mai bun mod să te relaxezi și să te bucuri de o zi călduroasă de vară este să te așezi pe un șezlong confortabil. Înainte să-ți cumperi șezlongul pe care te vei relaxa vara asta, există mai multe aspecte de luat în considerare: Unde vrei să așezi șezlongul? Vrei să-l muți? Ce stil vrei să aibă si ce culoare? Citește mai multe și informează-te ca să faci alegerea potrivită.

Unde vrei să așezi șezlongul în spațiul exterior?

Ai o terasă unde te poți bucura de soare? Sau o porțiune cu gazon unde te poți întinde la umbră? Poți amplasa noul șezlong pe terasă sau în grădină, dar unele șezlonguri sunt mai potrivite pentru o suprafață fermă decât pentru a fi așezat pe o suprafață moale cu gazon. Pentru suprafețele moi, analizează picioarele șezlongului și selectează unul cu picioare rezistente și stabile sau un șezlong cu o bază care nu se afundă prea ușor.

Vrei să muți șezlongul cu ușurință?

Dacă vrei să te muți în funcție de cum se plimbă soarele sau umbra în timpul zilei, îți este potrivit un șezlong care nu cântărește mult sau un șezlong cu roți. Ridică-l de pe sol și manevrează-l ca pe o roabă până la următorul loc în care dorești să te relaxezi.

Alege un șezlong în stilul preferat

Poți găsi un șezlong care se potrivește cu mobilierul de grădină pe care îl ai deja atât în ceea ce privește stilul, cât și culoarea. Sau poți alege unul care adaugă contrast spațiului tău exterior. Materialele joacă un rol important în aspectul pe care îl are șezlongul. Un șezlong din răchită poate avea un aspect romantic și relaxat. Unul din lemn masiv sau un șezlong din metal ar putea avea un aspect mai compact și mai modern.                                                                                                                                        

Culoarea joacă un rol important în funcționalitatea șezlongului. Un șezlong alb sau unul într-o culoare deschisă nu va atrage la fel de multă căldură ca unul în culori închise sau negru. De aceea va fi mai plăcut atunci când te așezi sau te întinzi pe el pentru că nu vei simți că materialul este fierbinte.

Funcționalități și caracteristici ale șezlongului

Atunci când îți cumperi un șezlong nou, ia în considerare și dacă acesta ar trebui să fie mai mult decât un loc confortabil unde vrei să stai întins. Dacă vrei să citești în șezlong, cotierele pot fi foarte practice.

Unele șezlonguri sunt concepute în principal pentru a sta în șezut, în timp ce altele au opțiunea de a coborî sau ridica spătarul pentru mai mult confort. S-ar putea ca cel ideal să aibă mai multe trepte de coborâre a spătarului.

Care este dimensiunea potrivită?

O după-amiază pe șezlong poate deveni și mai bună dacă partenerul tău sau un prieten bun ți se alătură. Daca iti place compania, ia-ti un sezlong dublu cu loc pentru două persoane (sau mai multe). Cele două șezlonguri separate pot fi unite (și rămân așa datorită unei cleme sau unei curele care le ține împreună) sau separate, astfel încât să poți plasa o masă de lounge între ele.

 

 

Double sun lounger on a patio
IANOȘezlong IANO 136x156 gri
5000 Lei/buc
6499 Lei /buc

 

Vrei să te bucuri de tot setul?

Dacă ai de gând să-ți amenajezi curtea sau balconul de la zero, acum ai șansa să-i oferi un aspect uniform și calm. Unele șezlonguri fac parte dintr-o colecție care include și alte piese de mobilier care se completează, așa că te poți bucura de un șezlong care se potrivește cu setul tău de grădină sau setul tău de terasă

 

Descoperă mai mult

Alege pavilionul potrivit pentru grădina ta

Alege pavilionul potrivit pentru grădina ta

Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

Ghid: cum alegi cutia potrivită pentru depozitarea pernelor de grădină

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Cum să alegi setul de terasă perfect pentru tine

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta

Ghid: cum găsești umbrela de soare potrivită pentru grădina ta