Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

LIVRARE GRATUITĂ pentru toate comenzile online | Indiferent de valoarea comenzii 

 

3 stiluri diferite pentru dormitor

Culorile și stilul decid atmosfera în dormitor

Care este stilul tău? Preferi o atmosferă calmă, una caldă, sau vrei ca lucrurile să fie aerisite în camera în care dormi? Poți crea cu ușurință un dormitor care să se potrivească cu personalitatea ta. Lasă-te inspirat de aceste 3 dormitoare diferite, care scot în evidență importanța stilului pe care îl alegi într-un dormitor decorat în alb. Poți utiliza pentru decor materiale textile, lenjerii de pat, corpuri de iluminat care dau o lumină difuză și decorațiuni pentru a crea un dormitor în care să te simți ca acasă și să ai parte de confortul dorit - o cameră în care să te relaxezi. 

Culori scandinave pentru dormitor

Dacă îți place să ai parte de o atmosferă calmă, aproape rigidă, folosește culori pastelate sau tonuri stinse, materiale naturale precum lemnul și răchita și încearcă să gândești ca un minimalist. Lenjeria de pat ADA este realizată din bumbac organic certificat GOTS și are fire vopsite cu dungi de culoare albastră și nuanța nisipului pe fundal alb. Radiază o atmosferă relaxată și dacă o combini cu coșuri din răchită împletită și o vază cu plante artificiale, ai un dormitor care evocă viața din zona coastei scandinave.   


Citește și care sunt cele 3 lenjerii preferate de departamentul nostru de achiziții

Culori calde și feminine pentru dormitor

Pentru a crea o atmosferă mai caldă în dormitor, poți folosi culori stinse, lemn și plante verzi. De exemplu, în acest dormitor, am combinat lenjeria de pat ANDREA, covorul TULPAN în culorile alb, teracotă și galben, alături de lămpile cu clemă THEODOR în nuanța roșu stins. Apoi am adăugat coșurile JARLE și ghivecele pentru plante AXEL în nuanțe de violet și galben. Liniile colorate și ondulate de pe lenjeria de pat și modelul fin al coșurilor creează o atmosferă veselă și relaxantă în dormitor. 

 

Un dormitor cu o atmosferă aerisită

În cel de-al 3-lea dormitor, te invităm într-o călătorie vizuală în spațiu. Lenjeria de pat SIRI are semne zodiacale imprimate pe un fundal albastru închis și este potrivită pentru oricine dorește să mai viseze puțin și înainte de culcare - sau pentru cei interesați de astronomie. Poți identifica și mai multe referințe la cerul înstelat în această cameră: pe fundal poți vedea vasul pentru plante MANDRUP care atinge înălțimi mai mari, iar în față, suportul circular de lumânări ESGIR care stă pe masa ușoară și aerisită RAMSDAL. Atmosfera relaxată și, în același timp, solemnă a acestei camere este ideală pentru momentul în care dorești să îți calmezi mintea pentru a dormi. 

 

Care este stilul tău preferat pentru dormitor? Spune-ne în comentarii. 

Descoperă mai mult

5 sfaturi despre cum să îți decorezi casa cu textile

Noutăți: Corpuri de iluminat care îți înfrumusețează locuința

Noutăți: descoperă textile pentru o casă confortabilă

Întâmpină primăvara cu tonuri de verde-albăstrui din noua colecție Nordic Mood

Găsește cel mai apropiat magazin JYSK

Primește sfaturi și asistență de la echipa JYSK și descoperă sortimentul nostru de produse în magazin.