Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Sărbătorim împreună 45 de ani cu oferte excelente! Reduceri de până la 70%

Set de bistro din lemn pentru grădină și cutie de depozitare pe balcon

Mobilier compact din lemn masiv pentru un balcon mic

Farmecul rustic al mobilierului din lemn și faptul că piesele de mobilier sunt de obicei mai masive decât cele din metal sau plastic te-ar putea determina să crezi că genul asta de moblier nu se potrivește într-un balcon mic. Cu toate acestea, mobilierul de grădină din lemn este disponibil și în versiuni compacte, pliabile și multifuncționale - citește în continuare și descoperă câteva dintre cele mai bune exemple de amenajări ale unui balcon mic cu mobilier din lemn de la JYSK.

Dacă îți folosești balconul în special pentru a lua prânzul și cina în doi, iar ocazional înviți și câțiva prieteni, masa de grădină pliabilă BEVTOFT este ideală. Atât cadrul, cât și blatul sunt realizate din lemn de esență tare de eucalipt, iar masa are un diamentru de 108 cm atunci când este complet desfăcută. Scaunele pliabile VEN se potrivesc perfect cu această masă și ocupă, de asemenea, foarte puțin spațiu.

Wooden garden bistro set on balcony

 

Chiar dacă păstrezi doar câteva lucruri pe balcon, este întotdeauna convenabil să ai în plus și niște spațiu de depozitare. De ce să nu combini spațiul de depozitare cu o bancă, astfel încât să ai disponibile câteva locuri suplimentare? Cutia de depozitare KARLBY este potrivită pentru a fi utilizată în aer liber și poate depozita perne de grădină, pături, covoare din imitație de blană pentru piesele de mobilier și multe altele fiind perfectă atunci când ai nevoie de mai multe locuri suplimentare în același timp. Perna groasă de pe partea superioară a cutiei de depozitare te asigură că toată lumea se va simți confortabil.

Outside storage box with seating on top
Cutie depozitare KARLBY 128x43x42 lemn
1000 Lei/buc
1499 Lei /buc
REDUCERE 33%

 

Pentru a crea o atmosferă confortabilă pe balcon, adăugă câteva jardiniere cu flori, plante verzi sau ierburi aromatice, precum și câteva felinare în aer liber. Asigură-te că folosești pe cât posibil spațiul vertical disponibil pe balcon - mai ales dacă ai la dispoziție un balcon mic. Utilizează soluții creative ca să montezi jardiniere și ghivece și să atârni felinare pe pereți și astfel vei profita la maximum de balconul tău și îți vei crea un loc super confortabil, care arată și se simte excelent. 

Outdoor lantern and balcony planter in two stories on a balcony

 

Știați că?

Tot mobilierul de grădină din lemn de la JYSK este fabricat din lemn certificat FSC® (FSCTM N001715). FSC® este prescurtarea pentru Forest Stewardship Council și este un ONG și un sistem de etichetare pentru lemn și hârtie. Eticheta FSC reprezintă certificarea că lemnul provine din păduri mai sustenabile în care oamenii, animalele și plantele sunt respectae. Când alegi produse certificate FSC, ajuți la protejarea pădurilor lumii.

 

Descoperă mai mult

Cum să alegi masa potrivită pentru grădină, terasă sau balcon

Cum să alegi masa potrivită pentru grădină, terasă sau balcon

Decorează-ți terasa cu piese de mobilier modulare

Decorează-ți terasa cu piese de mobilier modulare

Ghid: cum să-ți alegi scaunele de grădină pentru noul sezon

Ghid: cum să-ți alegi scaunele de grădină pentru noul sezon

Mobilier pentru terasă rezistent la ploaie

Mobilier pentru terasă rezistent la ploaie