Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Vrei să te odihnești mai bine? Ai până la 60% reducere la perne, plăpumi și saltele
Din cauza numărului mare de comenzi, termenul de livrare poate fi mai mare pentru comenzile online

Decorul scandinav de Crăciun, cum ar fi pernele și păturile sunt populare

Noua colecție Nordic Mood cu care să întâmpini sărbătorile de iarnă

Pentru mulți oameni din întreaga lume, Crăciunul este sinonim cu atmosfera „hygge”. Pentru a întâmpina mai devreme sezonul sărbătorilor din acest an, noua colecție Nordic Mood include o gamă de piese de decor scandinave pentru Crăciun, care sunt minunate pentru sărbătorile festive.

Noua colecție integrează elemente atemporale ale Crăciunului tradițional nordic, cum ar fi inimi, brazi și stele, împreună cu elfii scandinavi mereu fermecători cu pălăriile lor roșii. Nuanțele bogate și sofisticate de verde și roșu clasic completează albul și nuanța caldă a lemnului, rezultând o combinație de culori care creează un Crăciun tradițional într-o sărbătoare a nostalgiei vesele. Noua colecție de Crăciun Nordic Mood este disponibilă începând cu sfârșitul lunii septembrie și îți oferă suficient timp ca să faci toate pregătirile pentru cea mai frumoasă perioadă a anului.

Cana de Crăciun GULLTOP va adăuga mai multă bucurie festivă sezonului tău de sărbători. Aceste căni sunt realizate din ceramică, și ne amintesc de cănile clasice emailate. Sunt disponibile atât în roșu vibrant, cât și în verde intens, decorate cu motive de Crăciun. Indiferent dacă savurezi o cană cu cacao fierbinte sau băutura preferată de sărbători, cana GULLTOP va aduce o notă de bucurie și spirit de sărbătoare oricărei băuturi calde savurate cu familia și prietenii.

Inima decorativă de Crăciun PYSSEL în roșu sau verde este o reinterpretare a inimii tradiționale scandinave de Crăciun. Cu forma sa rotunjită, PYSSEL este o decorațiune atrăgătoare de Crăciun, care cu siguranță îți va face casa puțin mai veselă.

Spiriduș de Crăciun cu pălărie roșie și barbă gri, sfeșnic roșu pentru lumânări și crenguță de brad artificial
Spiriduș Crăciun MUGGLESTEN 31cm gri
2 buc. la 89,99 Lei
59,99 Lei /buc
Numai în magazine
Lumânări LED HILDEGUN 24 cm 7LED și temporizator
40 Lei/buc
54,99 Lei /buc
REDUCERE 27%
Numai în magazine

De la ceramică și metal trecem la micul spiriduș de Crăciun, moale și prietenos - MUGLESTEN este deja preferatul sărbătorilor. Spiridușul de Crăciun poartă o pălărie roșie emblematică și un nas drăguț în forma unui nasture. Spiridușul poartă un pulover călduros din lână sau o barbă cenușie mare și stufoasă? Asta depinde de tine să decizi.

Când vine vorba de Crăciunul tradițional scandinav, lumânările cu LED HILDEGUN sunt un exemplu excelent al modului în care poți interpreta modern tradițiile deja existente. Forma sa minimalistă, geometrică și luminile LED creează un decor frumos și mai mult confort într-un singur obiect decorativ, permițându-ți să-ți luminezi pervazul pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă. 

Noua colecție de Crăciun Nordic Mood include decorațiuni care vor aduce cu siguranță bucurie și o atmosferă festivă în casa ta și tot ce este mai bun din bucuria Crăciunului.

Crenguță de brad artificial cu conuri de brad și decor scandinav de Crăciun
Vază FELIX Ø19x35cm verde
84,99 Lei/buc
Numai în magazine
Decorațiuni COVELLIN 9x10 2 buc/pac
17,50 Lei/pac
(8.75 /articole)
Numai în magazine

La fel ca multe alte articole din colecția de Crăciun Nordic Mood, decorațiunile COVELLIN sărbătoresc decorul tradițional de sărbători scandinav. Cu piese de decor în alb și auriu în formă de înger sau piese în negru și auriu în formă de stea cu 8 colțuri, aceste decorațiuni sunt exemple minunate ale modului în care simplitatea minimalistă poate aduce bucuria Crăciunului în casa ta. Așează decorațiunile COVELLIN pe bradul de Crăciun, pe crenguțe de brad sau de pin în amenajări decorative sau oriunde altundeva crezi că ar putea înveseli atmosfera de sărbători.

Suport de lumânare în formă de stea din marmură, lumânare LED de Crăciun cu stele și brad de Crăciun iluminat cu LED
Lumânări LED NELLIK 25cm 2buc/set
30 Lei/pac
(15.00 /articole)
Numai în magazine

Suportul pentru lumânări RUTILKVARTS este realizat în formă de stea. Înălțimea și detaliile din alamă conferă suportului de lumânare un aspect modern, în timp ce se integrează în decorul tradițional de Crăciun. RUTILKVARTS se potrivește foarte bine cu lumânarea de sărbători NELLIK, o lumânare LED de Crăciun împodobită cu stele aurii subtile. Pentru o atmosferă mai confortabilă, bradul de Crăciun VILJE iluminat cu LED este perfect pentru a lumina atmosfera, lăsând bucuria sărbătorilor să se răspândească în fiecare colț al casei tale. 

Descoperă mai mult

Spiridușii de Crăciun își fac apariția în casa ta

Idei simple și accesibile pentru o masă de Crăciun care să impresioneze

9 sfaturi pentru iluminatul de Crăciun în aer liber

Descoperă plantele și brazii artificiali pentru un Crăciun autentic