Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Decor de vara si accesorii pentru casa sau idei de decor pentru sezonul estival

Noua colecție Nordic Mood: decorează-ți casa cu nuanțe vesele de vară

 

Noua colecție Nordic Mood evidențiază o selecție de decorațiuni pentru sezonul estival care este perfectă pentru a aduce elemente din exterior în interior. De la suporturi vibrante pentru lumânări până la vaze atrăgătoare, colecția include tot ce ai nevoie pentru a sărbători vara în casa ta - sau poate pentru inspirație pentru casa de vacanță.

Colecția Nordic Mood oferă o senzație de bucurie vibrantă și mult optimism datorită culorilor luminoase și vii, dar potrivite pentru vară - bejul strălucitor combinat cu piese de accent în nuanțe de albastru, trandafiriu, mentă și galben.

Cu forme organice și curbe, piesele de decor cum sunt vazele jucăușe SYLVESTER și TORMUND aduc personalitate și viață casei tale, promovând în același timp o atmosferă calmă care întinerește atât mintea, cât și sufletul.

Cana FREDERIK este o piesă de veselă, dar și de decor, potrivită pentru orice casă. Este jucăușă, datorită nuanțelor sale calme de albastru, verde, galben și trandafiriu. Deoarece FREDERIK este disponibilă în mai multe culori, un set de căni asortate este o combinație mai bună decât o singură cană. Nuanțele se completează una pe cealaltă, așa că se vor îmbina foarte bine.

O plantă artificială de aloe vera este un element de decor potrivit pentru orice casă care își dorește atmosfera cu vegetație abundentă a unei grădini de vară. Decorează-ți canapeaua cu perna decorativă AGERTIDSEL – o pernă bej brodată cu flori de câmp cunoscute.

Un ultim detaliu pe care îl poți adăuga pentru un confort maxim pe canapeaua ta este pătura MYRFIOL din imitație de blană. Pătura este moale și foarte confortabilă și este perfectă pentru a te relaxa pe canapea.

Sfeșnicul MARK este simplu, dar atrăgător. Dungile de pe suportul de lumânare adaugă personalitate și reprezintă un element de design jucăuș, iar cu lumânările BALDUR de culoare albastru deschis poți adăuga mai multă veselie si un detaliu minunat casei tale. Așează suporturile pentru lumânări MATS lângă sfeșnicul MARK pentru o atmosferă vibrantă, care este în același timp relaxantă și confortabilă.

Produsele din noua colecție Nordic Mood sunt deja disponibile în magazinele JYSK și pe JYSK.ro.

Descoperă mai mult

Noua colecție Nordic Mood: un decor scandinav cu note calme și elegante

Noua colecție Nordic Mood: un decor scandinav cu note calme și elegante

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră