Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Vrei să te odihnești mai bine? Ai până la 60% reducere la perne, plăpumi și saltele

Noutăți: Decorațiuni pentru o casă confortabilă și primitoare

Noutăți: Decorațiuni pentru o casă confortabilă și primitoare

De două ori pe an, o întrebăm pe Tina Niemann, Category Buyer-ul nostru pentru departamentul de decorațiuni interioare, cum putem  face orice locuință mai confortabilă și mai primitoare. Secretul stă în micile decorațiuni pe care le așază la ferestre, pe rafturi sau pe măsuța de cafea.

Tina Nymann, Buyer-ul nostru pentru decorațiuni interioare pentru casă, ne descrie care sunt decorațiunile ei preferate dintre cele nou intrate în sortimentul JYSK: „„Simt că această perioadă necesită mai multă căldură, o scânteie de bucurie, dar și o atmosferă hygge autentică”, începe Tina. „De aceea am ales să evidențiez câteva produse care vă vor lumina casa – atât metaforic, cât și literal.” începe Tina. 

Tocătorul NILLSON

Bucătărie cu tocător roz-trandafiriu și galben

 

„În această perioadă, mulți oameni reduc costurile pentru alimente, dar asta nu înseamnă că gătitul nu poate fi în continuare distractiv și că nu poți pregăti o masă delicioasă”, spune Tina. „Am adăugat câteva articole colorate și forme interesante în sortiment. Tocătoarele NILSSON pot face mai plăcute activitățile din bucătărie. Iar cleștele de servire LIAM nu este doar un clește - mânerul în formă de scoică este o interpretare plină de umor a unei ustensile de bucătărie și face cleștele perfect atât pentru salate, cât și pentru paste și prăjituri.”

Tocătoarele NILSSON sunt vândute în seturi de două – cel galben are dimensiunea 30 x 22 cm, iar cel roz - trandafiriu are dimensiunea 25 cm x 18 cm. Cleștele pentru servire LIAM are 23 cm lungime și este argintiu.

Citește și 5 lenjerii de pat noi pentru un dormitor în tendințe.

Bolul SEBASTIAN

Bol de salată verde pe o masă

 

SEBASTIAN este un bol din ceramică verde care are un model vegetal cu mai multe tipuri de plante. Bolul are 8 cm inaltime si un diametru de 30 cm.

„SEBASTIAN va face orice salată să arate minunat”, spune Tina zâmbind. „Poți să-l folosești ca bol de salată, bol de fructe sau pur și simplu ca o piesă de decor. Iese în evidență oriunde îl vei pune.”

Suportul pentru lumânări LAURITS

Pervaz cu vază și sfeșnic

 

LAURITS este un sfeșnic din ceramică de culoare albă, în care poți pune în același timp trei lumânări.

„Iarna, primăvara, vara sau toamna – confortul pe care îl aduc lumânările într-o cameră este întotdeauna binevenit, iar sfeșnicul potrivit poate contribui cu adevărat la o atmosferă confortabilă acasă”, spune Tina. „Noul nostru sfeșnic LAURITS îți permite să aprinzi trei lumânări în același timp, astfel încât să te bucuri de trei flăcări care pâlpâie”., termină Tina zâmbind.

Vezi și trei corpuri de iluminat care îți vor înfrumuseța casa.

 

Descoperă mai mult

Culoarea anului 2023: Viva Magenta promovează optimismul și bucuria

Ghid: Cum să-ți alegi oglinda potrivită pentru locuința ta

Descoperă plantele și brazii artificiali pentru un Crăciun autentic

Idei simple și accesibile pentru o masă de Crăciun care să impresioneze

Găsește cel mai apropiat magazin JYSK

Primește sfaturi și asistență de la echipa JYSK și descoperă sortimentul nostru de produse în magazin.