Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Design scandinav și gamă variată:  JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Lampa VILIUS este una dintre preferatele clientilor nostri

Preferatele clienților: Mobilează-ți casa cu produsele favorite ale clienților JYSK

Dată:

Categorie: Dormitor, Toate articolele, Inspirație

Cuvinte cheie: Preferatele clientilor, gama mobilier sufragerie

De aproape 40 de ani, JYSK le oferă danezilor o varietate de mobilier de calitate cu design scandinav și, începând cu anul 2007, este prezent și în România.

Primim zilnic foarte multe comentarii și review-uri din partea clienților noștri, cum sunt și acestea: "O etajeră extraordinară (Etajera VANDBORG), "Un produs excelent :)" (Cutia luminoasă TORLEIF) "Arată foarte bine, nu regret alegerea (Dulapul VEDDE)", ne fac să ne mândrim cu cu o rată de 3, 4 sau 5 stele a satisfacției clienților.

Am adunat în acest articol o colecție formată din produsele cel mai bine vândute și produsele preferate ale clienților noștri pentru dormitor, baie, biroul de acasă, dining sau sufragerie.*

Decorațiuni și obiecte de iluminat 

Decorațiunile sunt cele care creează atmosfera de "acasă". De aceea, categoria noastră de articole pentru casă este atât de populară. De exemplu, vaza FOSS a primit 5 stele bine-meritate și următorul review din partea unui client pe JYSK.ro: "O vază foarte versatilă. Am cumpărat-o pentru un cadou, însă în final am păstrat-o pentru mine."
 


Un alt client de pe JYSK.ro descrie astfel micile noastre rafturi de perete GARD: "Am cumpărat patru rafturi și le-am montat lângă aragaz, sunt foarte potrivite pentru sticlele cu ulei și recipientele cu condimente. Totul arată foarte ordonat."

Cutia luminoasă TORLEIF este un alt produs foarte apreciat de clienții noștri - din mai multe motive: "Un produs excelent. Îmi place că funcționează cu baterii. Nu am nevoie de cabluri."

Și lampa VILIUS se află printre preferatele clienților: "O lampă care oferă un iluminat bun. Lumina nu te deranjează. În plus, se asamblează foarte ușor. Ne place atât de mult încât am mai cumpărat încă una."


Află mai mult despre categoriile noastre de calitate și garanție. 

 

 

Depozitare și alte piese de mobilier

 

 

Dulapul nostru VEDDE este printre cel mai bine vândute piese de mobilier, dintr-o mulțime de motive: "Este foarte calitativ, ne bucurăm că am făcut această achiziție. Avem spațiu suficient de depozitare pentru 2 persoane. Ne place foarte mult!"

Banca VANDSTED este o piesă de mobilier cu design tipic scandinav, perfectă atât pentru depozitare, cât și pentru decorarea camerei. Clienții noștri o folosesc în hol, în dormitor, în living sau în bucătărie. "O bancă foarte frumoasă, cu o culoare atrăgătoare și tapițerie de calitate."

Suntem încântați de faptul că mulți dintre clienții noștri ne-au transmis că produsele JYSK pe care le-au comandat sunt foarte ușor de asamblat și că ne place să adaugăm mereu detalii noi, cum este cazul măsuței de cafea LEJRE: "Se asamblează ușor! Îmi plac foarte mult marginile rotunjite! Și avem protecție pentru picioarele mesei."

 

 

Mobilier pentru biroul de acasă

 

Îți poți organiza un spațiu pentru biroul de acasă cu cele mai apreciate piese de mobilier din gama JYSK. De exemplu, biroul VANDBORG a primit acest review din partea unui client: "Biroul este super! Simplu de montat și cântarește puțin, așa că îl putem muta ori de câte ori ne dorim." Și raftul de depozitare din această gamă este un produs apreciat: "Raftul are un aspect plăcut și se încadrează ușor în decor, de aceea am cumpărat mai multe."

Combină raftul de depozitare cu scaunul de birou ABILDHOLT și vei avea un birou mobilat cu cele mai populare produse: "Un scaun de birou foarte confortabil. Îmi oferă un suport bun pentru spate. Culoarea gri îmi permite să folosesc scaunul și în sufragerie."

 


Vezi mai multe review-uri și produse preferate de clienții noștri.

*Selecția produselor se bazează pe review-urile clienților JYSK și pe topul celor mai bine vândute produse în perioada Iunie - Octombrie 2018. Review-urile provin din țările cre fac parte din grupul JYSK NORDIC: Denmark, Sweden, Norway, Finland, Poland, the Czech Republic, Hungary, Slovakia, the Netherlands, Slovenia, the United Kingdom, Croatia, Bosnia and Herzegovina, Serbia, Ukraine, Romania, Bulgaria, Greece and Belgium.