Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Sărbătorim împreună 45 de ani cu oferte excelente! Reduceri de până la 70% Vezi ofertele


O ofertă excelentă pentru compania ta: JYSK BUSINESS TO BUSINESS

ELBAIT decorațiune de Crăciun lângă fereastră

Scene drăguțe de Crăciun și decorațiuni pentru bradul de Crăciun

Crăciunul se sărbătorește într-o atmosferă confortabilă. Acum este momentul perfect pentru a petrece timp cu familia și prietenii, să te încălzești cu o pătură călduroasă și să bei dintr-o cană cu vin fiert.

Există mai multe modalități prin care poți să te bucuri de cea mai minunată perioadă a anului și să-ți decorezi casa cu ornamente și instalații de lumini. Iar Crăciunul are nevoie uneori și de o notă jucăușă. Această sărbătoare este, de asemenea, un moment potrivit pentru a sărbători cu distracție alături de familie și prieteni.

Redecorează-ți casa de Crăciun cu mici ornamente mai speciale care oferă personalitate spațiului interior. Unele sunt mai amuzante în mod intenționat, altele par mai ieșite din comun. Adaugă câteva surprize în bradul de Crăciun pentru ca oaspeții tăi să le descopere și să se bucure de ele. Printre globuri și inimi agățate în brad, adăugă și câteva articole fermecătoare care îi vor face pe aceștia să zâmbească. Iar copiilor le va plăcea cu siguranță să decoreze bradul de Crăciun cu o mașină strălucitoare, roșie și retro, așa cum e OLIVIN

 

Găsește mai multă inspirație pentru decorarea casei de Crăciun în articolul nostru despre colecția Nordic Mood.  

Există multe camere pentru fete decorate cu lămpi, perne și lenjerii de pat care au imprimat un curcubeu. Dar de ce să te oprești aici? Fiica ta va iubi acestă decorațiune în formă de curcubeu pentru bradul de Crăciun, alături de papagalul MYSING.

 

Scene drăguțe de Crăciun

Poți adăuga, de asemenea, și decorațiuni de Crăciun puțin mai jucăușe care să îți înveselească întreaga locuință. Nouă ne place foarte mult cum arată elfii de Crăciun care dansează în jurul bradului de Crăciun în instalația decorativă ELBAIT. E foarte posibil ca acesta să fie unul dintre acele lucruri care va rămâne în memoria copiilor tăi, strâns legat de frumoasa, dar lunga așteptare a Crăciunului. 


În același mod, decorația GALDER afișează un peisaj de basm cu copii care patinează pe un mic lac în afara unui magazin cu dulciuri. Așează instalația pe noptieră și bucură-te de lumina caldă a luminițelor care pătrunde prin ferestrele micului magazin cu dulciuri - Ce ar putea să ofere vise mai fericite?

 

 

Ne-ar plăcea să auzim cum îți decorezi casa anul acesta de Crăciun. Scrie-ne mai multe în comentarii.

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră