Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Design scandinav și gamă variată:  JYSK BUSINESS TO BUSINESS

Un somn mai liniștit cu noua gamă de saltele

Dată:

Categorie: Dormitor, Toate articolele

Cuvinte cheie: saltele spuma cu memorie, saltele luxoase, saltele cu arcuri, saltele hibrid

Cel mai important lucru din dormitor, atunci când vorbim de sănătatea somnului tău, este salteaua pe care dormi. Poți să ai cea mai modernă mobilă și cel mai interesant design în dormitor dar, dacă nu ai o saltea potrivită, nopțile tale nu vor fi prea liniștite. În plus, în timp salteaua îmbătrânește, ca orice alt lucru, și nu îți mai oferă același confort ca la început. De aceea, chiar dacă acum 8-10 ani ai cumpărat cea mai bună saltea de pe piață, după ce ai folosit-o noapte de noapte, ani la rând, salteaua ta nu mai are proprietățile de la început.

Pentru că știm cât de importantă este salteaua – pe care petreci cel puțin 7-8 ore în fiecare zi, mai exact o treime din viața ta – îmbunătățim în permanență sortimentul de saltele din magazinele noastre.

Saltea luxoasa spuma cu memorie

În gama de saltele de la JYSK au intrat în această lună produse îmbunătățite: husele de saltele au un design mai plăcut și sunt realizate din materiale mai durabile, iar salteaua propriu-zisă are o calitate mai bună, datorită noilor materiale din care este realizată.

Saltele luxoase din spumă cu memorie

Dacă simți că a venit momentul să îți schimbi salteaua, iată care sunt cele mai noi produse din gama noastră și avantajele lor:

Salteaua GOLD F30 este o saltea luxoasă cu o grosime de 18 cm, și un nucleu din 4 cm de spumă cu memorie, care ajută la înlăturarea tensiunii musculare. Husa elastică este antibacteriană, matlasată cu spumă cu memorie. Noua saltea GOLD F30 are acum spumă cu memorie air și spumă cu memorie ce nu e sensibilă la temperatură, ce oferă un confort instantaneu. Husa este conține bambus, precum cea folosită anterior la salteaua GOLD F85.

Saltea memory foam

Salteaua GOLD F85 este o saltea luxoasă de 22 cm grosime, din spumă cu memorie de 4 cm ce ajută la înlăturarea tensiunii musculare și 16 cm de spumă poliuretanică. Ca și în cazul GOLD F30, are husă elastică antibacteriană, matlasată cu spumă cu memorie. Husă are tratament Silpure, asemeni saltelei GOLD F110.

 Saltea spuma cu memorie

Salteaua GOLD F110 este o saltea luxoasă cu o grosime de 24 cm, cu 2 cm de spumă cu memorie AIR, 3 cm de spumă cu memorie ce ajută la înlăturarea tensiunii musculare, spumă foarte elastică de 17 cm și spumă vâscoelastică de 2 cm - o combinație unică de gel răcoritor și spumă cu memorie. Materialul gri de pe margini se asortează cu anumite perne WellPur.

Saltea luxoasa spuma cu memorie

Salteaua GOLD F120 este cea mai înaltă saltea din gamă, cu o grosime de  28 cm grosime, cu 4 cm de spumă vâscoelastică AIR, 4 cm de spumă cu memorie ce ajută la înlăturarea tensiunii musculare și 18 cm de spumă foarte elastică. Noua husă a saltelei este groasă, matlasată cu 2 cm de spumă cu memorie ce ajută la ventilație.

Saltea luxoasa spuma cu memorie 

Saltele de top cu arcuri

SalteauaTED CLIMA HYBRID  este o noutate absolută în gama noastră și reprezintă vârful de gamă din sortiment. Este un hibrid între spumă și arcuri, la fel ca salteaua noastră de succes, GOLD S25. Este acoperită de un strat rezistent de spumă foarte elastică de un roșu plăcut, ce oferă un suport excelent și, în același timp, ajută la ventilație. La mijloc are arcuri pocket cu 7 zone de confort. În cazul în care preferi o saltea mai moale din spumă cu memorie, trebuie doar să întoarci salteaua pe partea cealaltă.

Saltea luxoasa hibrid cu arcuri si spuma cu memorie

SalteauaGOLD S25 este una dintre cele mai populare saltele din gama noastra. Acum această saltea hibrid cu 2 fețe, cu o parte din spumă și o parte cu arcuri pocket, vine într-o variantă îmbunătățită. Husa elastică din vâscoză și cașmir oferă un plus de confort și o ventilație mai bună.

Saltea spuma cu memorie si arcuri

Salteaua GOLD S50 este perfectă pentru cei care preferă o saltea mai moale, ce oferă un confort sporit datorită arcurilor multipocket (500 de arcuri pe M2) și spumei cu memorie. Husa este lavabilă și conține 38,6% fibre tencel antibacteriene, iar pe margine este prevăzută cu o bandă 3D ce asigură ventilarea saltelei.

Saltea hibrid cu arcuri si spuma cu memorie

Salteaua GOLD S70 oferă un confort sporit datorită arcurilor multipocket (500 de arcuri pe metru pătrat) și spumei cu memorie care îmbracă ambele părți. Salteaua are o husă lavabilă cu design foarte modern, ce conține fibre de bambus antibacteriene, și o bandă 3D pe margine, ce asigură ventilarea.

Saltea hibrid cu arcuri si spuma cu memorie