Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile online

Plante artificiale pentru un decor de Crăciun

Descoperă plantele și brazii artificiali pentru un Crăciun autentic


Imaginează-ți că intri într-o casă în care nu vei vedea deloc plante - ai simți cu siguranță că ceva lipsește. Plantele adaugă viață și dinamism casei tale, însă pentru unele persoane, plantele pot fi greu de întreținut și menținut în viață dintr-o multitudine de motive. Dacă ești o persoană care călătorește mult sau nu are răbdare să îngrijească plantele naturale, este bine să știi că poți opta și pentru plante artificiale și brazi artificiali de Crăciun. Arată la fel de real ca variantele lor naturale și, din fericire, nu există niciun risc să moară. Vei simți că aduc atmosfera de Crăciun acasă, într-un mod încântător, iar unele dintre ele au incluse luminițe jucăușe alimentate cu baterii, așa că nu este nevoie să îți faci griji cu privire la cablurile electrice.

 

Atunci când plantele artificiale sunt îmbogățite cu lumini, ele pot chiar să funcționeze ca niște corpuri de iluminat și să răspândească o lumină caldă și confortabilă în camera de zi. Folosește-le în unghiuri întunecate sau lipește-le pe fereastră pentru a obține un stil elegant de Crăciun.

Plantele artificiale și brazii artificiali de Crăciun arată bine atât în interiorul casei, cât și în grădină, pe terasă sau pe balcon. Și nu mai e nevoie să îți faci griji în legătură cu udarea lor, frunzele ofilite sau vârfurile uscate.

Citește și idei simple și accesibile pentru o masă de Crăciun care să impresioneze.

Un brad artificial de Crăciun durează pentru totdeauna

Chiar și un brad artificial de Crăciun poate arăta uimitor în camera de zi și are multe avantaje:

1. Unui brad artificial de Crăciun nu îi cad acele

Acele vor rămâne întotdeauna pe bradul artificial. Spre deosebire de brazii naturali de Crăciun, poți păstra un brad artificial de Crăciun în sufrageria decorată cu ornamente festive încă de la începutul lunii decembrie - fără a fi nevoie să îți faci griji cu privire la uscarea acestuia și la acele care cad.

2. Un brad artificial de Crăciun este accesibil și te va ajuta să  economisești bani în anii următori

Nu va mai fi nevoie să mergi prea curând la cumpărături pentru un nou brad de Crăciun. Bradul artificial de Crăciun este reutilizabil și te poți bucura de el în fiecare an. Ba mai mult, nu trebuie să îți faci griji că nu vei găsi un brad natural cu dimensiunea potrivită pentru camera de zi. Bradul perfect este depozitat deja la subsol, în debara sau în mansardă - oricând pregătit pentru sărbătoarea Crăciunului. 

3. Un brad artificial de Crăciun arată la fel de bine ca unul natural - sau poate chiar mai bine ...

Când mergi în căutarea unui nou brad de Crăciun, găsirea bradului potrivit nu este o treabă neapărat ușoară. Un copac poate fi puțin mai aplecat, iar vârful altuia poate fi împărțit în două. Ramurile pot fi amplasate prea aproape una de cealaltă, sau prea departe una de cealaltă. Cu un brad artificial, nu va mai trebui să îți faci griji din aceste privințe. Ramurile acestuia sunt amplasate uniform, astfel încât să ai suficient loc pentru toate ornamentele, globurile și instalațiile de lumini.

 

Ți-am amintit care sunt toate beneficiile unui brad artificial de Crăciun? Dacă mai ai și alte idei, spune-ne în comentarii! Crăciun fericit tuturor!

 

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră