Fețe de pernă într-o varietate de culori și texturi

Ai acasă câteva perne decorative uzate în care umplutura este încă aerisită și moale și poate fi reutilizată cu ușurință? Oferă-le o împrospătare cu o fata noua de perna, în modele frumoase de la JYSK.
Fețele de pernă sunt ideale pentru a le oferi pernelor de pe canapea, pat sau fotoliu o nouă viață - și sunt o soluție ieftină. În acest fel, te poți bucura de mai multe culori și modele, în funcție de starea de spirit și de anotimp. Vara, culorile luminoase sunt adesea reflectate în îmbrăcămintea și decorul nostru, în timp ce în timpul iernii tendința este de a folosi culori mai închise.

Citește un scurt ghid de asortare a pernelor decorative. 

O GAMĂ VARIATĂ DE FEȚE DE PERNĂ

Explorează gama noastră de fețe colorate în alb, galben, albastru, verde, mentă, gri, turcoaz, aurii, bej, crem, roz, mov, argintii, roșii, portocalii, pentru perne în cele mai populare dimensiuni 40x40 cm, 50x50 cm și 70x100 cm. Decorează-ți spațiul din interior: living, dormitor, bucătărie, cu perne decorative într-o multitudine de culori, realizate din bumbac, mătase sau catifea! Alege din gama noastră de fețe de pernă moderne pentru pernuțele decorative.