Adaugă stil și confort cu pernele decorative colorate

Pernele decorative sunt vesele, atractive, pufoase și îți sporesc confortul din casă. Vezi gama noastră extinsă de perne decorative într-o mulțime de modele, cu imprimeuri florale sau grafice, cu animale, emoji, fluturi și multe altele. Dacă ești în căutarea unei metode simple și puțin costisitoare prin care să-ți personalizezi un scaun, fotoliu sau canapeaua, pernele decorative sunt cea mai la îndemână soluție.

Alege să creezi un decor unitar în dormitor sau în camera de zi și adaugă pernuțe decorative din imitație de blană, tricotate, sau din bumbac, cu forme rotunde sau dreptunghiulare, în diferite culori: alb, verde, turcoaz, crem, wroșu, albastru, galben, portocalii, pentru a adăuga un aer sofisticat și elegant casei tale.

Citește și cum să-ți decorezi casa cu textile. 

O GAMĂ VARIATĂ DE PERNE DECORATIVE

Descoperă selecția excelentă de perne decorative clasice, simple sau colorate: gri, albe, negre, maro, verzi, albastre, galbene, roz, violet, bej, masliniu, bleumarin, corai, multicolore sau monocolore, în carouri, culoare solidă sau cu imprimeuri diferite - de asemenea, pentru copii și tineri. Indiferent dacă preferi o perna din velur, bumbac, poliester, pluș sau mătase, există o bună garanție că vei găsi perne moi care se potrivesc gustului tău. Poți completa decorul cu o pătură sau o cuvertură de pat