Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Masuta cafea
Masuta living JYSK
masute de cafea

Măsuță cafea

La JYSK vei găsi o gamă extinsă de măsuțe de cafea cu design scandinav, în diverse modele, culori și materiale. Alege o măsuță de cafea sau un set de măsuțe de cafea pentru sufrageria ta.

Sufragerie - Măsuțe de cafea/colț

 
Măsută de cafea HJERM 60x120 albă
Măsută de cafea HJERM 60x120 albă
CAMPANIE
 
Măsută de cafea HJERM 60x120 anin
Măsută de cafea HJERM 60x120 anin
CAMPANIE
 
Măsută de cafea HJERM 60x120 stejar

Măsuţe de cafea într-o gamă variată de dimensiuni şi modele

Măsuţele de cafea sunt ideale pentru articolele pe care doriţi să le aveţi la îndemână în timp ce vă relaxaţi pe canapea, cum ar fi o cană de cafea şi o farfurie cu fursecuri. Când simţiţi că vă cuprinde somnul, puneţi ziarul deoparte pe măsuţa de cafea din apropiere pentru a-l lua din nou cu uşurinţă după ce vă treziţi.

Măsuţa de cafea este, de asemenea, o piesă decorativă care completează colţul făcut de canapea. JYSK vă oferă o gamă variată de măsuţe de cafea cu numeroase culori, modele şi dimensiuni. De exemplu, puteţi alege o măsuţă pliabilă practică din lemn de nuc tratat cu ulei, cu rafturi suplimentare pentru ziare şi reviste.

De asemenea, vă oferim măsuţe de cafea realizate dintr-o gamă variată de materiale, inclusiv pin, stejar sau nuc tratat cu ulei, sticlă, metal şi acacia.

Multe măsuţe de cafea pot fi utilizate şi ca măsuţe de colţ. Creaţi un loc confortabil în camera de zi cu ajutorul unei măsuţe de colţ, montaţi două lămpi şi decoraţi cu lumânări sau flori. 

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard