Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
trenduri design interior 2019

10 TRENDURI ÎN DESIGN-UL INTERIOR ÎN 2019: MATERIALE MAI SUSTENABILE, ACCENTE METALICE, FORME GEOMETRICE

Dată:

Categorie: Trenduri, Inspirație, Camera de zi, Dormitor

Cuvinte cheie: decoratiuni, trenduri 2019, sfaturi design interior

Un an nou vine întotdeauna cu noi experiențe, dorințe și planuri. În design-ul interior, un an nou aduce noi tendințe, dar și reinventări alte trendurilor recurente. Pentru 2019, designerii au pregătit noi direcții de amenajare ale spațiului interior modern pe care le poți urma atunci când te gândești să îți înfrumusețezi locuința. Vezi mai jos care sunt cele mai importante tendințe ale acestui an. 

Materiale mai sustenabile 

Interesul pentru materialele naturale va crește anul acesta. Acest lucru se datorează în special texturii pe care materialele de origine naturală o adaugă design-ului interior. Vasele din ceramică, lămpile din sticlă sau din hârtie și obiectele decorative din sfoară îmbină aspectul practic cu atmosfera calmă și originile organice.


trenduri 2019


trenduri 2019 

 

Forme geometrice

Fiind deja un trend recurent, imprimeul cu forme geometrice se reinventează în fiecare an. Formele geometrice se bazează anul acesta pe maximizarea imprimeurilor și forme asimetrice. Te poți baza pe acest trend datorită aspectului dramatic pe care îl oferă spațiului. Un mod simplu și interesant prin care să incorporezi imprimeurile geometrice în casa ta este să adaugi câteva perne deco, pături călduroase, o lenjerie de pat, draperii sau cuverturi cu forme geometrice. 


trenduri 2019

trenduri 2019

 

 

 

 

Tonuri feminine

Culorile feminine precum rozul prăfuit, bejul și bronzul vor fi apreciate în anul 2019. Alege culorile calde și tonurile feminine pentru pereți și textile, alături de accente delicate de roz pentru a îndulci camera de zi sau dormitorul. Atunci când sunt puse alături de nuanțe puternice de albastru marin, verde intens sau citrine, culorile calde și feminine le vor scoate în evidență chiar mai mult.  


trenduri 2019
 

Imprimeuri florale

Frumusețea și delicatețea imprimeurilor florale, fie ele abstracte sau supradimensionate, va fi în trend și anul acesta. Imprimeurile florale vor câștiga atenția tuturor prin culorile contrastante și proporțiile exagerate pe care le vor avea. 

trenduri 2019

 

Stilul boem

Cuvântul "boem" se referă la o persoană care alege să trăiască un stil de viață neconvențional și este adesea implicată în activități din sfera artistică. În același mod, design-ul interior boem este opțiunea ideală pentru a avea un spațiu bogat in detalii, care trezește interesul și emană un aer relaxat.
Stilul boem cu elemente pline de viață și unicitate revine, însă anul acesta primește un aer vintage-modern și se axează pe mobilier și obiecte de decor cu linii curbe. Vei vedea din nou o abundență de imprimeuri si suprapuneri de textile în culori diferite, însă totul este mai simplu și mai curat. Mobilierul cu linii curbe și delicate alături de amestecul dintre modern și vintage ne încântă în anul 2019.


trenduri 2019

 

Mobilier compact și multifuncțional

Să trăiești într-un spațiu mic dintr-o zonă urbană presupune să alegi bine obiectele care te înconjoară, astfel încât acestea să se adapteze nevoilor tale. Piesele de mobilier devin tot mai orientate către un stil de viață dinamic, care necesită schimbări rapide. De aceea, anul acesta devin tot mai populare piesele de mobilier compacte, de dimensiuni reduse, care se bazează pe multi-funcționalitate și se adaptează ușor spațiilor mici, aducând și un plus de stil.  


trenduri 2019

 

Mobilier cu linii curbe

Foarte populare în anii `70, piesele de mobilier cu linii curbe și delicate au revenit în trend în ultimii ani înlocuindu-le pe cele cu linii masculine, drepte, și colțuri pătrățoase. Poți aduce cu ușurință acest trend în casa ta dacă vei alege o canapea, o masă sau un scaun de dining, un fotoliu, o măsuță de cafea sau o noptieră cu margini rotunjite. Citește mai multe despre această tendință. 


trenduri 2019

 

Mixuri de imprimeuri

Adaugă imprimeuri! Cât mai multe și cât mai diverse. Alege textile, pături, cuverturi, perdele și lenjerii de pat. Le poți asorta sau nu, pentru că anul acesta simpla abundență a imprimeurilor va aduce un aer fresh casei tale. 


trenduri 2019

 

O mică galerie de artă 

Arta a câștigat tot mai multă popularitate în ultimii ani. Iar vestea bună este că nu există reguli atunci când vrei să îți organizezi un colț sau un perete cu tablouri acasă. Poți să așezi în rame fotografiile preferate împreună cu familia și prietenii sau mici opere artistice.

Sfat: Combină rame mai mici cu rame de dimensiuni mai mari pentru un aspect modern care să facă această zona atracția camerei de zi sau a dormitorului.


trenduri 2019

 

Decorațiuni metalice

Un trend foarte popular anul aceasta este amestecul de deceorațiuni metalice. Piesele de metal au fost apreciate dintotdeauna pentru că aduc strălucire și prospețime casei tale. Alege diferite sfeșnice, boluri, tăvi, rame pentru oglinzi sau casete metalice. Nu uita să amesteci mai multe tipuri de metal pentru un efect interesant. 

trenduri 2019