Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Depozitare in baie pe banca prosoape si obiecte decorative

5 idei practice de organizare pentru o baie mică

Dată:

Categorie: Inspirație, Depozitare, Toate articolele

Cuvinte cheie: depozitare baie, accesorii baie

Poate că o baie mică nu îți oferă atât de multe oportunități de amenajare, însă cu puțină imaginație, spirit creativ și trucuri ingenioase, poți obține o baie funcțională chiar și atunci când dimensiunile acesteia nu sunt tocmai generoase. 

Ți-am pregătit câteva idei practice care să te inspire pentru o organizare mai bună a obiectelor din baia ta mică. 

Folosește o bancă pentru depozitare

 

O piesă de mobilier foarte utilă într-o baie de mici dimensiuni este banca modernă SAUNTE realizată din lemn artificial, un material impermeabil și rezistent, perfect pentru spații cu multă umezeală așa cum este baia. Banca poate fi folosită și în exterior datorită protecției UV care asigură protecția culorii. 

Poți așeza pe bancă prosoapele atunci când intri la duș, hainele cu care te vei schimba după sau produsele cosmetice de care ai nevoie și vei obține un look de spa pentru baia ta.  

Coșuri din materiale naturale pentru păstrarea prosoapelor

 

O soluție ingenioasă care să te ajute să păstrezi mai multe prosoape de dimensiuni diferite în baie este să să le rulezi și să le așezi într-un coș din materiale naturale cum ar fi răchita. Prosoapele vor aduce și o pată de culoare în baie și le poți schimba de câte ori dorești să împrospătezi aspectul băii. 

Construiește o nișă sau montează câteva rafturi sub chiuvetă 

 

Poți câștiga spațiu de depozitare chiar sub chiuvetă, prin construirea unor nișe de gips-carton, de mari dimensiuni, care vor servi drept suport pentru coșuri cu produse cosmetice, prosoape și accesorii. 

Poți folosi și spațiul de deasupra lavoarului în același fel: o etajeră completată de o oglindă se poate transforma într-un spațiu extrem de practic într-o baie îngustă în care piesele de mobilier ar ocupa prea mult loc. Dacă simți totuși nevoia sa păstrezi prosoapele într-un corp de mobilier, poți alege unul foarte îngust așa cum este acest dulăpior GLEJBJERG pentru baie cu o ușă și două sertare.  

O scară decorativă poate fi folosită și pentru depozitare

 

Pentru a valorifica un perete al băii, poți alege să agăți coșurile cu produse cosmetice, plante agățătoare, prosoape sau haine pe o scară decorativă din bambus, așa cum este scara VANDSTED. Sprijină scara de perete sau fixeaz-o pentru o susținere mai bună. 

Profită de spațiul pe verticală pentru depozitare 

 

Poți folosi o mulțime de cuiere, rafturi sau cârlige pentru a agăța prosoape, coșuri și recipiente pentru săpunuri, dischete demachiante și sticle cu gel de duș. Toate acestea vor oferi un spaect mdoern băii tale și o vor face să pară mai liberă și spațioasă. Iar familia și prietenii vor admira ingeniozitatea cu care ai găsit soluții de depozitare pentru baia ta de mici dimensiuni.