Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
74 de torturi pentru aniversarea a 40 de ani de JYSK

74 de torturi pentru aniversarea a 40 de ani de JYSK

Dată:

Categorie: Viața la JYSK

Cuvinte cheie: 40 de ani, aniversare jysk, istoria jysk

74 de torturi în diverse modele au fost comandate în toată țara pentru la începutul lunii aprilie. Fie că erau cu ciocolată, frișcă, tiramisu sau fructe, toate au avut ceva în comun: mesajul “40 Years With Great Offers” (40 de ani cu oferte excelente). 

Așa am marcat anul acesta aniversarea a 40 de ani de la deschiderea primului magazin JYSK.  Colegii din toată țara au sărbătorit în același timp aniversarea companiei, cu un tort delicios și cu multe zâmbete. Toate echipele din magazine au împărtășit fotografii cu tortul pregătit special pentru aniversare. 

MOMENTE IMPORTANTE DIN ISTORIA NOASTRĂ

Ce s-a întâmplat în acești 40 de ani și cum am ajuns acum la peste 2700 de magazine în 51 de țări?  Iată câteva momente cheie din istoria JYSK.

 • 1979 - Primul magazin JYSK este inaugurat pe 2 aprilie 1979 în Aarhus, Danemarca.
   
 • 1980 - Este lansat primul catalog de oferte JYSK.
   
 • 1984 - Se deschide primul magazin JYSK în afara Danemarcei, în Flensburg, Germania, unde compania funcționează cu denumirea de Dänisches Bettenlager.
   
 • 1987 - Prima reclamă TV JYSK este difuzată pe un post TV regional. În reclamă apare fondatorul JYSK, Lars Larsen.
   
 • 1989 - JYSK devine principalul sponsor al Asociației Sportivilor cu dizabilități din Danemarca. În prezent, JYSK sponsorizează sportivii paralimpici din Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Republica Cehă, Slovacia și România. 
   
 • 2004 - JYSK celebrează aniversarea de 25 de ani, iar fondatorul Lars Larsen trimite prin poștă 2,4 milioane de copii ale cărții sale autobiografice către toate casele din Danemarca.
   
 • 2005- JYSK deschide primul magazin din Bulgaria, în orașul Plovdiv, în sistem franciză.  În același an, pe 1 septembrie, este inaugurat magazinul cu numărul 1000, în Germania, prin Dänisches Bettenlager.
   
 • 2006 – JYSK se alătură organizației Amfori Business Social Compliance Initiative și adoptă codul de conduită comună, care are 11 principii de business. Respectarea acestor principii este obligatorie atât pentru JYSK, cât și pentru furnizorii companiei.
   
 • 2007 -Pe 15 martie este inaugurat primul magazin JYSK din România, la Oradea, în sistem franciză.
   
 • 2008 - Este inaugurat depozitul din Uldum, Danemarca, cel mai mare depozit din nordul Europei, cu o dimensiune de 64,000 mp.
   
 • 2013 - În luna aprilie, JYSK România și JYSK Bulgaria sunt preluate de JYSK Nordic și devin o singură companie.
   
 • 2015- În luna noiembrie este lansat magazinul online JYSK în România.
   
 • 2017- JYSK ajunge la 50 de magazine în România, odată cu deschiderea din Sebeș. În același an, în toamnă, JYSK ajunge la 2500 de magazine în lume și celebrează în cadrul unei campanii internaționale. Și tot în anul 2017 JYSK România începe activitățile de implicare socială, prin parteneriatele realizate cu UNICEF, Hope and Homes for Children România, Comitetul Național Paralimpic Român și Plantăm fapte bune în România.
   
 • 2018 – JYSK face un pas important în responsabilitatea socială. Toată gama de mobilier de grădină din lemn este, de acum înainte, realizată doar din lemn certificat FSC. 

Povestea continuă. Din septembrie 2019, JYSK și Dänisches Bettenlager își unesc forțele și devin un singur JYSK.

 

MAGAZINELE DIN ȚARĂ SĂRBĂTORESC

Colegii din JYSK Pitesti 2

La JYSK Curtea de Argeș

JYSK Giurgiu

JYSK Constanța