Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină | Până la 50% reducere la mobilier și accesorii de grădină

8 canapele si fotolii din noua colecție de mobilier de interior 2017

8 canapele si fotolii din noua colecție de mobilier de interior 2017

Dată:

Categorie: Camera de zi

Cuvinte cheie: fotolii, canapele, fotolii JYSK, canapele JYSK

În curând ne despărțim de vară și, odată cu răcirea vremii, ne mutăm treptat în interior, în intimitatea și căldura casei. Ca în fiecare an, la finalul sezonului estival am pregătit noua colecție de mobilier de interior, care include game și piese cu design modern, conceput după noile tendinține de amenajare interioară.

Pentru început îți prezentăm noua colecție de canapele și fotolii, care cuprinde piese cu design scandinav, în care predomină nuanțele de gri, piesele care îmbină lemnul cu stofa groasă și rezistentă și formele curbate.

Am ales zece produse care ilustrează cel mai bine stilul din sezonul următor. Printre trendurile anunțate pentru anul 2018 se numără mobilierul cu design scandinav în culori pale, mobilierul retro, decorul industrial și formele feminine, trăsături pe care le vei observa și în noile piese de mobilier de la JYSK.

BALANSOAR NEBEL

În ultimii ani, acest tip de fotoliu-balansoar a devenit foarte popular în livinguri. Avantajul balansoarului NEBEL este că îmbină confortul unui fotoliu – fiind prevăzut cu șezut din spumă acoperită cu stofă rezistentă – cu plăcerea oferită de un rocking chair. Spre deosebire de un balansoar clasic care ocupă mult spațiu, NEBEL are un cadru subțire, fiind simplu de mutat și ușor de integrat în sufragerie.


balansoar nebel

CANAPEA JUNGET

Canapeaua cu trei locuri JUNGET are un design clasic, luxos, ceea ce o face perfectă pentru interioare baroce, sofisticate. Cadrul este realizat din lemn masiv din arbore de cauciuc, iar pernele pentru șezut sunt prevăzute cu arcuri Bonell, căptușite cu spumă.

canapea JUNGET

FOTOLIU HEJLS

În completarea canapelei HEJLS (disponibilă în culoarea portocaliu și gri, una dintre cele mai bine vândute canapele din gama noastră), în noua gamă de interior din sezonul de 2017/2018 am introdus și fotoliul HEJLS gri, un produs de mobilier compact, accesibil ca preț și confortabil, cu șezut în formă de semicerc. Fotoliul este prevăzut cu husă rezistentă, șezut din spumă și cadru realizat din HDF (Placă fibrolemnoasă de mare densitate), iută, PFL, și lemn masiv de pin.

Fotgoliu HEJLS

CANAPEA COLȚAR EGENSE

EGENSE este o nouă gamă de canapele din sortimentul nostru, ce include canapea cu două locuri, canapea cu trei locuri și colțar. Produsul care se evidențiază din această gama este canapeaua colțar, ideală pentru o cameră de zi în stil contemporan sau scandinav. Cadrul este realizat din lemn masiv de pin și lemn masiv de cauciuc, iar colțarul poate fi inversat în funcție de aranjamentul camerei în care vei amplasa canapeaua. Dacă ai mai mult spațiu și obișnuiești să chemi mulți invitați, poți alătura colțarului o canapea cu două sau trei locuri din gama EGENSE.


Canapea coltar EGENSE

PUF VADSTED

Pufurile au numeroase avantaje și vin în completarea canapelelor și fotoliilor dintr-o sufragerie. Fiind un produs de dimeniuni reduse, puful poate fi așezat oriunde și mutat cu ușurință în funcție de moment. Puful VADSTED are husă din velur, un material foarte popular în acest sezon, considerat elegant și sofisticat. Forma rotundă a pufului va aduce varietate în camera de zi, unde de obicei piesele de mobilier sunt rectangulare.


Puf VASTED

CANAPEA EJERSLEV

Anul trecut introduceam în gama noastră de mobilier interior fotoliul EJERSLEV, care s-a dovedit a fi un produs apreciat de clienții noștri. Capaeaua EJERSLEV păstrează caracteristicile fotoliului: un aspect rustic, dar elegant, cu tapițerie prevăzută cu nasturi și cotiere cu o curbură subtilă. Cadrul este realizat din lemn masiv de stejar, ceea ce o face rezistentă și îi conferă aspectul rustic, iar silueta este subțire, ceea ce o face potrivită pentru interioare mici, pe care le face să pară aerisite.


Canapea EJERSLEV

SCAUNUL DE BAR ISENVAD

O zonă de bar în interiorul unei locuințe poate fi considerată o extravaganță. Dar, dacă ai un colț pe care vrei să îl transformi în loc de relaxare, de petrecut timpul cu prietenii sau pur și simplu vrei să economisești spațiu în bucătărie, scaunele de bar sunt o alegere foarte bună. Scaunul ISENVAD nu ocupă mult spațiu și îți oferă confortul căutat, pe lângă un design modern, de inspirație industrială.


Scaun bar

FOTOLIUL ARDEN

Fotoliul ADREN este prevăzut cu taburet pentru a avea o poziție când mai relaxată atunci când vrei să stai în fața televizorului sau să citești o carte. Forma curbată a spătarului, împreună cu spuma rezistentă îi oferă un surplus de confort. În plus, este prevăzut cu mecanism pneumatic cu ajutorul căruia poți modifica înălțimea șezutului.  


Foto ARDEN

ALTE RECOMANDĂRI DE CANAPELE ȘI FOTOLII

 
[][]