Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Hobby-uri în interior pentru femei, bărbați și cupluri

Activități și hobby-uri pentru interior în sezonul de iarnă

Dată:

Categorie: Crăciun

Cuvinte cheie: activitati interior sezonul rece

Întunericul și frigul din sezonul rece fac activitățile în interior foarte atrăgătoare. Ți-am pregătit o listă cu hobby-uri distractive de care te poți bucura în timp ce aștepți ca soarele să revină împreună cu zilele mai calde. 

Ai grijă de locuința ta

Lunile întunecate și reci sunt ideale pentru a arunca o privire mai atentă asupra decorului din apartamentul tău. Reflectă stilul tău personal sau casa ta are nevoie de o reamenajare?

Redecorează-ți locuința

Dacă casa ta nu reflectă cine ești sau dacă simți că are nevoie de o schimbare, este o idee grozavă să te pregătești puțin înainte de a merge la cumpărături. Decupează mai multe imagini din reviste și creează un moodboard care să reflecte stilul care ți se potrivește. După ce ai conturat stilul în mintea ta, redecorarea devine mai amuzantă, dar și mai ușoară. Nu trebuie să redecorezi fiecare cameră – poate doar să-ți amenajezi un colț preferat sau aă redecorezi un colț care are nevoie de îngrijire suplimentară.

Organizează-ți lucrurile mai bine

Organizarea lucrurilor din casă în coșuri, sertare și dulapuri este o activitate care îți poate aduce mai multă energie în viața de zi cu zi. Poți începe cu acțiuni mici și să-ți organizezi dulapurile cu haine sau sertarele sau poți să te concentrezi pe o cameră întreagă.

Citește și 5 idei care te vor ajuta să ai o casă mai organizată.


Ai grijă de tine

De ce să nu profităm de timp ca să avem grijă de noi atunci când afară este frig, umed și întuneric? Te-ai gândit la câteva metode să te răsfeți?

Fă exerciții fizice

Să fii activ fizic este sănătos atât pentru corp, cât și pentru minte. Găsește câteva exerciții care te fac să simți bine și să transpiri.

Citește

Cărțile te pot învăța multe lucruri despre știință, societate, istorie, viețile și descoperirile altor oameni și multe altele. Organizează-ți un colț în sufragerie, cu un fotoliu, o pătură confortabilă și o sursă caldă de lumină și pătrunde într-o altă lume.

Gătește

Te-ai săturat să gătești aceleași feluri de mâncare în fiecare zi? De ce să nu-ți petreci serile întunecate învățând o nouă rețetă în bucătărie? Mâncare thailandeză, italiană, franceză sau poate vrei să începi să-ți faci propria pâine de casă. Făina pentru pâine, apa, sarea și drojdia te vor ajuta să începi o rețetă bună pentru pâine și nimic nu se compară cu gustul pâinii imediat scoase din cuptor.


Hobbyuri cu ac și ață

Creează-ți un colț liniștit cu un fotoliu confortabil, o sursă caldă de lumină și ascultă cu un podcast, muzica preferată sau o carte audio în timp ce realizezi câteva broderii sau pulovere cu mâinile. Lasă-te inspirat de această listă de activități de iarnă:

Creează o pătură matlasată, cu petice colorate

Matlasarea unei pături cu petice colorate reprezintă coaserea a trei straturi de țesătură – un strat superior din material textil, un strat de mijloc cu umplutură din fibre și un strat de suport din material textil. Pentru petice poti folosi bucăți dintr-o față de masă sau alte bucăți de material textil cu un model drăguț, iar cand va fi gata, vei avea o pătură frumoasă pentru serile reci.

Croșetează un pulover

Cumpără câteva fire în diferite culori, ace pentru tricotat și învață să croșetezi dintr-un vifeo de le internet. Tu și familia ta veți fi pregătiți pentru sezonul rece cu pulovere, fulare, mănuși și căciuli noi.

Coase și repară textilele mai vechi

De ce să nu profiți de vremea urâtă de afară ca să repari hainele și textilele care au mici găuri sau o cusătură ruptă în loc să le arunci? Sau poți pune un plasture decorativ pe o geantă, poți coase o bentiță drăguță, sau curăța o poșetă.