Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
mobilier si accesorii gradina

Bestseller-ele verii: cele mai vândute produse de grădină

Dată:

Categorie: Grădină, Toate articolele

Cuvinte cheie: mobila de gradina, reduceri mobila de gradina, cele mai vandute produse de gradina

Este ultima lună a verii și merită să ne bucurăm pe deplin de sezonul cald, fie că rămânem acasă sau plecăm în vacanță. Sezonul petrecerilor în grădină nu s-a terminat, încă mai avem aproape două luni (sperăm!) în care să ne distrăm în aer liber.

Dacă nu ți-ai construit încă un colț de relaxare sau un loc exterior în care să petreci alături de prieteni și familie, e perioada potrivită pentru a-ți mobila și decora grădina. Pentru că am dat startul reducerilor de vară, ceea ce înceamnă că toată mobila de grădină are acum un preț mult mai mic! 

După patru luni în care mobila de grădină a fost în centrul atenției la JYSK, putem acum să facem și un top al celor mai bine vândute articole de exterior din acest sezon, produsele care au fost favoritele clienților noștri.

Balansoarul KVITFJEL din oțel și pernă detașabilă de 5 cm grosime se află acum în multe grădini din România. Copiii se vor simți minunat atunci când se vor legăna în balansoar, iar pentru adulți este o variantă mai relaxantă a unui scaun sau șezlong de grădină.

Balansoar gradina


Masa de grădină LARVIK este extrem de rezistentă și are patru straturi de tratament protector care protejează metalul de rugină. Însoțită de scaunele LARVIK din același material, va forma un set elegant și modern de terasă, la care îți poți bea cafeaua dimineață sau poți cina seara.

Masa de gradina LAVRIK aluminiu

Scaun stivuibil GUDHJEM. Avantajele acestui scaun i-au convins pe clienții JYSK și l-au poziționat în topul celor mai vândute scaune de grădină. Realizat din cadru de oțel acoperit de poliratan, scaunul GUDHJEM este rezistent la condițiile meteo și poate fi depozitat ușor, pentru că este stivuibil.   

Scaun stivuibil de gradina

Trambulină STOJ. Când vine vorba de distracția în grădină, copiii sunt primii! Se bat cu apă, joacă tenis, badminton sau orice joc implică o minge și s-ar bălăci în piscină cât e ziua de lungă! Dintre toate distracțiile, se pare însă că aleg să sară pe trambulină. Dovadă stă trambulina STOJ, cel mai dorit produs pentru timpul liber din această vară.

Trambulina pentru gradina

Setul de terasă JUELSMINDE. Seturile de terasă sunt luxoase și elegante. Cu un astfel de set în grădină te vei simți ca într-o vacanță exotică la un resort de lux din Acapulco sau Cancun. În topul seturilor de terasă se află JUELSMINDE, alcătuit din canapea generoasă de colț, acoperită cu perne groase, și masă. Partea și mai bună este că acest set poate fi folosit și în interior, dacă îți dorești un living cu aspect mediteranean sau tropical.

Set canapea de gradina

Decorațiuni – lămpi solare, felinare și perne de grădină. Cele mai populare decorațiuni de grădină în această vară sunt lămpile solare, felinarele și, pentru confort și aspect, pernele de grădină. Felinarul SUMMEN din oțel și sticlă, lampa solară BOKFINK și perna de scaun BULBJERG decorează acum o mulțime de terase și grădini din România.

Decoratiuni gradina

Ghiveci de flori BILLE. În cazul în care spațiul tău exterior este reprezentat de un balcon, trebuie să profiți de fiecare centimetru și să folosești articole mici. Ghiveciul de flori BILLE realizat din metal și disponibil într-o varietate de culori ocupă puțin spațiu și aduce veselie în balconul tău.  

Ghiveci pentru flori pentru balcon

Încă mai ai timp să te bucuri de vară în grădină și să îți completezi grădină cu articolele care îți lipsesc!